Vanuit overgave groeien

De Maya-kalender is een ‘systeem’ waarmee je jouw potentieel in bloei zet. Het is een middel waardoor je bezield gaat leven… dus leeft met passie en vanuit overgave, zodat je diepste verlangens en dromen gerealiseerd worden. Vanuit de wijsheid van de Maya’s leer je ‘ja’ zeggen tegen het leven, tegen de mooie èn minder mooie ervaringen, en dat je je tegelijkertijd gedragen weet door een dimensie die het aardse leven overstijgt.

Deze 13 daagse groei-en creatiegolf van de Witte Wereldoverbrugger ondersteunt je vanuit overgave en verbinding in het worden van je PURE zelf (essentie). Hoe je jezelf daar dagelijks op af kunt stemmen, vertel ik in dit filmpje.

https://youtu.be/Of59jXjEjYU

In Lak’ech,

Sandra Bolte

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *