Agenda

Dagtraining

Innerlijk Kind. Zaterdag 9 maart 2019. Doelgroep: ouders en (jeugd)professionals.

Innerlijk Kompas Programma

Basis. Zaterdag 13 april en 18 mei 2019. Doelgroep: ouders en (jeugd)professionals.

Verdieping. Dinsdag 22 juni en 6 juli 2019. Doelgroep: ouders en (jeugd)professionals.

Workshop

Maya-Tzolkinkalender. Maandagmiddag 25 maart 2019

Doelgroep: Volwassenen

Lezing

Gezinsgeluk. Zaterdag 23 maart 2019 van 15.00 tot 17.00 uur.

De kracht van de oude zienswijze van de Maya’s, gecombineerd met de eigentijdse principes van Servant Leadership. Hoe creëer je gezinsgeluk vanuit jezelf? Hoe draag je als zorgprofessional op een nieuwe manier bij?
Introductie TzolKind en oefening over de valkuil van het denken in contact met kinderen: uit het ‘weten wat goed voor je is’ naar het zijn. 

Puur Ouder- en leiderschap. Zaterdag 25 mei 2019 van 15.00 tot 17.00 uur.

Puur ouder- en leiderschap en het belang van genieten. Hoe zorg je ervoor dat je niet ‘leegloopt’?
Introductie TzolKind en oefening met betrekking tot je zonne- en schaduwkwaliteiten. Hoe vergroot je vanuit begrip en liefde voor wat er is je bewustzijn? Wat doet de boosheid van je kind of cliënt met jezelf? Hoe voorkom je de valkuil van tè meevoelend zijn?

Natuurlijke Ontwikkeling. Zaterdag 14 september 2019 van 15.00 tot 17.00 uur.

Creëer een positieve toekomst vanuit een nieuwe mindset. Hoe geef je vorm aan de natuurlijke ontwikkeling bij kinderen en blijf je uit de valkuil van het willen? Hoe verhouden de mentale, emotionele, fysieke en spirituele intelligentie zich tot elkaar?
Introductie TzolKind en oefening vanuit 6-stappenplan met ouders en professionals over hoe je negatieve (onbewuste) overtuigingen en emoties transformeert van binnenuit.

Innerlijk Kompas. Zaterdag 11 januari 2020 van 15.00 tot 17.00 uur.

Vanuit verbinding met je innerlijk kompas een volle praktijk en/of beter gezinsleven krijgen. Hoe vind je zin en vervulling?
Introductie TzolKind en oefening met ouders en professionals over hoe je geconditioneerd bent vanuit culturele en maatschappelijke verwachtingen en leert vrij zin aan jouw leven te geven vanuit een nieuwe zienswijze.

Ik vind het leuk om voor een lezing naar je organisatie, school, team of intervisiegroep te komen. Neem informatie bij me op voor de mogelijkheden.