Lezing Tzolkind

Oude wijsheid, nieuwe visie

Ontdek de mogelijkheden die jij en je kind in je hebben.

In deze lezing neem ik jullie mee naar de wereld van je kind. Het onderwerp waar ik niet over uitgesproken raak, is de belevingswereld van jonge kinderen. Zij leven vanuit het eenheidsbewustzijn en kennen nog geen dualiteit. Hierdoor denken ze nog niet in goed of fout, mooi of lelijk, dik of dun. Kinderen leven in het nu en accepteren wat er is. Ze volgen hun verlangen en zijn in verbinding met hun omgeving. Ik vraag me hardop af: Durven we nog wel in de natuurlijke wijsheid van kinderen te geloven?

Ik vertel in deze lezing over de wijsheid van de Maya’s. Vanuit hun gedachtegoed ontstaat een nieuwe kijk op jezelf en het leven. Je manier van zijn en doen verandert. Je hebt een enorm potentieel en jouw kind wil niets liever dan dat je dit vanuit de lichte kant leeft. Je ontdekt je wie je echt bent en welk levenspad voor jou bedoeld is. Je ontdekt het plan van je leven en het waarom van de gebeurtenissen die je meemaakt. Na deze lezing is ‘je visie op jezelf èn je kind voorgoed verandert en je zult geen enkel excuus meer hebben om niet het beste in jezelf of je gezin naar boven te willen halen.’

Zo wordt leven vanuit verbinding met jouw pure kern een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Van daaruit ontvang je precies wat je nodig hebt.

Wanneer

Op aanvraag.

Waar

Tzolkind in Nijverdal of Spijkvoorde in Lettele

Op aanvraag is ook mogelijk. Ik kom graag naar je locatie toe!

Entree

10 euro

Aanmelden of informatie

info@tzolkind.nl of bel: 06-42639632