Dagtraining Innerlijk Kind

Hoe zou het zijn als je een positief rolmodel voor je cliënt bent? Hoe zou het zijn als je geïnspireerd en enthousiast werkt? Hoe zou het zijn als je, met meer bewustzijn en energie, makkelijk kunt uitstralen naar je omgeving en zo moeiteloos bijdraagt aan gezinsgeluk bij anderen? Stel je voor dat je vanuit meer begrip voor de emoties je cliënt helpt een ‘moedermens’ voor zijn kind te worden. Op een manier die niet op de rol van moeder zijn lijkt. Een manier die echt en puur is. Ze krijgt er positieve communicatie en energie van. Ze kan makkelijker omgaan met weerstanden. Ook jij kunt die krachtige, authentieke hulpverlener zijn die vanuit verbinding met het-kind-in-zichzelf zin geeft aan zijn leven en die van de ander.  

Bekrachtig je werk
door het eenheidsbewustzijn van de Maya’s.

“Wanneer je wilt begrijpen wat je kind van jou nodig heeft, begin dan met het met beide handen aangrijpen van het kind in jezelf. Wanneer jij beseft wat de boodschap van je emoties is, kom je los van je identificatie met je hulpverlenersrol. Je gaat de weg van het hoofd naar het hart en bent je bewust van de valkuilen die hierbij horen. Iets mooiers kan een kind zich niet wensen”
-Sandra Bolte-

Wat leer je in deze training?

• Je leert de vier intelligentie ontwikkelingsniveaus in jezelf (her)kennen;
• Je leert wat de boodschap van jouw emoties is;
• Je leert de basisuitgangspunten van de Tzolkin (Maya kalender) en hoe jij de stuurman van je leven bent;
• Je maakt kennis met een andere manier van het aankijken tegen weerstanden;
• Je ontdekt de samenhang tussen jou en je cliënt;
• Je leert hoe je vanuit meer balans en energie in je werk komt te staan;

Je Innerlijk Kind

Het ‘Innerlijk Kind’ is een term binnen de hulpverlening die hoort bij de emoties in jezelf die je liever niet wilt voelen of zien. Voorbeelden hiervan zijn angst, schaamte, schuldgevoel, woede of eenzaamheid. Dit zijn emoties die je in je verleden (kindertijd) hebt opgelopen en toen niet aan kon. Je hebt ze moeten verdringen om je staande te kunnen houden. In het heden kunnen ze, door een trigger, weer ‘opploppen’, net zolang je deze emotie erkent en heelt in jezelf. Vanaf dan hoef je de les ervan niet meer te ervaren en kun je vanuit de lichte kant, de kracht, verder leven.

Omarm de zon en de schaduw in jezelf

Je ontdekt in deze basistraining wat de boodschap is van de emoties die je liever kwijt dan rijk bent. Je werk met kinderen is hierbij van onschatbare waarde. Het leven nodigt je uit om HEEL mens te zijn, om jouw oer-eigenschappen in bloei te zetten. Het gevolg is dat je praktijk stroomt en dat je onbevangen en vrij werkt. Anderen pikken jouw positieve energie op en vinden vanuit jouw zijn de oplossing die ze nodig hebben. Na deze dagtraining laat je de behoefte los om je anders voor te doen dan je bent. De manier waarop je in contact met je innerlijk kind staat, is puur en eerlijk. Wat jij in je werk weerspiegeld krijgt accepteer en aanvaard je. Jouw cliënt is een andere jij. Als je hem afwijst, wijs je ook jezelf af. Wanneer je van hem geniet, geniet je ook van jezelf. Wanneer je je cliënt echt wilt begrijpen, begin dan met het aangrijpen van je innerlijk kind.

Inhoud

Deze dag biedt je een gestructureerd programma op basis van de 20 oer-eigenschappen van het Innerlijk TzolKindSpel die jij ter beschikking hebt om vanuit de lichte-en schaduwkant te leven.
* vanaf 9.15 uur: ontvangst met koffie/thee
* 9:30 – 11:00 blok rood: De samenhang vanuit de overtuigingen die bij jouw oer-eigenschappen horen en de werkelijkheid binnen je werk.
* koffiepauze
* 11:30 – 13:00 blok wit: De 4 basis-intelligenties en het belang van balans hiertussen.
* lunchpauze
* 14:00 – 15:30 blok blauw: Werken met verlangens en het veranderen van je mindset.
* koffiepauze
* 16:00-17:00 blok geel: En nu het complete plaatje. Zelf voelen en zelf snappen hoe het werkt tussen jou en je kind. Casusbesprekingen.

In het werkboek, dat je na afloop mee naar huis krijgt, lees je aanvullende informatie over je 20 oer-eigenschappen met hun zon- en schaduwkant. Bij elke eigenschap vind je een opdracht die je na afloop thuis ondersteunt in het helende proces dat op gang is gekomen. 

Klik daar voor de flyer → DAGTRAINING INNERLIJK KIND zonder snijrand

Wie

Deze dagtraining is geschikt voor jeugdprofessionals die zichzelf, èn hun cliënt, beter willen leren kennen.

Waar

Praktijk Puur Therapie en Coaching, Beethovenlaan 226, 7442 HH in Nijverdal.

Wanneer

Zaterdag 9 maart 2019: 09.30-16.00 uur. Vanaf 9.45 uur ben je welkom en staat de koffie/thee klaar.

Lunch

De koffie, thee en lunch is inbegrepen. 

Investering

144 euro (incl. BTW) en werkboek voor ouders (excl. BTW) voor professionals. 

Opgeven

Wil jij ook gezinnen veranderen van binnenuit?

Ik werk in kleine groepen van 3 tot 5 personen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Geef je dus snel op want VOL=VOL. Mail naar info@tzolkind.nl

Mocht de groep groter worden, dan wijken we (in overleg) uit naar een andere locatie en is Hans Bolte er als tweede trainer bij.

Reviews

* Het was een informatieve, intensieve, ontluisterende en bijzondere dag. Dankjewel voor de spiegel die je me voorhield.
* Ik heb fijne en (h)eerlijke levenslessen mogen ontvangen.
* Sandra heb ik ervaren als een integer en liefdevolle vrouwmens. Een en al luisterend oor en geduld. En… wat een doorleefde en doorvoelde kennis heb jij.

Klik hier voor de algemene voorwaarden die op deze dagtraining van toepassing zijn.