Healy

Healy, medical device, is hèt frequentie apparaat wat naast invloed op je fysieke lichaam ook je emotionele, mentale en spirituele lichaam een boost geeft.

Momenteel is de hartfrequentie van de aarde (die wordt gemeten met de Schumanresonantie) sterk aan het stijgen. Deze lichtfrequenties hebben wij, ouders en kinderen, te verwerken en hebben invloed op ons zijn. Oude stukken waarvan we dachten dat we die verwerkt waren, kunnen terug komen. We kunnen wat last van hoofdpijn hebben of spanning rondom ons borstgebied. De aarde zit in een transformatie en deze heeft effect op ons allemaal. De angst die op dit moment in de wereld is, maakt dat onze frequenties omlaag gaan.

Door straling, ongezonde voeding, vaccinaties en nare ervaringen ontstaat oxidatieve stress in onze cellen. Dit heeft als gevolg dat onze energie, vitaliteit en welzijn achteruit gaat. Met behulp van de Healy verhoog je je frequentie, vernieuw je je cellen en boost je jouw gezondheid. Het is de kwantumsensor in de Healy die balancerend werkt zodat jij en/of je kind meer lekker in je vel komt te zitten. In dit apparaatje komen wetenschap, natuur en spiritualiteit samen. De Healy omvat 144.000 verschillende frequenties die je tot je kunt nemen mbv polsbandjes vanuit programma’s als:

-Je goed voelen

-Beter kunnen concentreren

-Slaap in balans

-Migraine

Klik op deze link healy-programma-omschrijvingen-met-pakketten-1 voor het overzicht van alle programma’s die de Healy aanbiedt.

Daarnaast kun je met de Resonance editie via een aura-analyse het onzichtbare zichtbaar maken en behandelen in je energieveld. Pijn en blokkades verminderen en er komt meer ruimte voor meer Licht. Magie in je gezin… samen sterk en gezond door deze transformatietijd. Dit is mijn wens voor nu en de komende jaren.

Neem voor meer informatie contact op via info@tzolkind.nl of 06-42639632. Het is ook mogelijk om vrijblijvend, op afstand, de werking ervan te ervaren. Lees voor meer informatie de flyer.

TIP: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.