Frequentie-therapie

Revolutionair: Het Vermogen Om Je Cellen Te Harmoniseren Ligt Nu In Jouw Handen!

Ontdek hoe

Kwantum Wetenschap Ongelooflijke Mogelijkheden Naar Jou En Je Kind Toe Brengt!

Ben jij er klaar voor om de gezondheid in je gezin een boost te geven? Healy is een fantastisch nieuw product om je bio-energetisch veld mee te harmoniseren.

Het behoort tot de nieuwste Kwantum Technologie die in Duitsland ontwikkeld is. Het ondersteunt je om de optimale cellulaire membraanspanning te vinden en brengt je bio-energetische balans terug naar homeostase. Hierdoor verminderen onder andere pijnklachten.

Healy, een compact medisch apparaatje, is hèt frequentie apparaat voor in huis. Naast je fysieke lichaam balanceert het ook je emotionele, mentale en spirituele welzijn.

Door stress, straling, ongezonde voeding, vaccinaties en/of nare ervaringen ontstaat oxidatieve stress in onze cellen. Dit heeft als gevolg dat de trilling van onze cellen achteruit gaat. Met behulp van de Healy verhoog je je frequentie, vernieuw je je cellen en boost je jouw gezondheid. Het is de kwantumsensor in de Healy die balancerend werkt zodat jij en/of je kind meer lekker in je vel komt te zitten. Klik hier voor meer informatie in een Engelstalig filmpje.

DE HEALY PRODUCTEN!…

‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency & vibration!’……………..Nicola Tesla

Het werk van Healy is gebaseerd op de theorie van Becker en Nordenstorm dat ‘veel cellulaire dysfuncties van ons lichaam veroorzaakt worden door een potentieel spanningsverschil in de celmembraan.’

De Healy is ontworpen om dié frequenties naar je lichaam te sturen die het bio-energetisch veld nodig heeft waardoor de celmembraan weer op een harmoniserend niveau gaat werken.

Door de Kwantumsensor in de Healy weet je welke programma’s en frequenties je nodig hebt om je cellen weer in een optimale homeostase te laten terugkeren.

Healy is ontwikkeld door Timewaver therapeuten die veel praktische ervaring op hebben gedaan met duizenden patiënten.

In dit alles-in-één-compact-draagbaar apparaatje komen wetenschap, natuur en spiritualiteit samen. De Healy omvat 144.000 verschillende frequenties die je thuis tot je kunt nemen mbv polsbandjes vanuit programma’s als:

-Je goed voelen

-Beter kunnen concentreren

-Slaap in balans

-Migraine

Klik op deze link healy-programma-omschrijvingen-met-pakketten-1 voor het overzicht van alle programma’s die de Healy aanbiedt.

Dit is het moment waarop jij bepaalt.

Maak nu de keuze voor je gezondheid.

Gratis Aura Scan

Op donderdagen deel ik meer info en zelf ervaren!


De Healy analyseert je chakra’s en balanceert je aura

De Healy stuurt je de frequenties die je nodig hebt om pijn en blokkades te verminderen

Maak het onzichtbare zichtbaar en behandel je energieveld. Magie in je gezin… samen sterk en gezond door deze transformatietijd. Dit is mijn wens voor jou!

Meer informatie over de Healy

Frequenties die je energie level verbeteren

Healy is een frequentie apparaat met een ingebouwde Kwantumsensor. Door deze met de app op je telefoon te verbinden, haalt hij uit de cloud de frequenties die jij nodig hebt voor je lichaam, geest en ziel.

De 2 functies van de Healy zijn: Met microwave-stroompjes de celstofwisseling stimuleren en de Resonance functie gebruikt de frequenties om je bio-energetisch veld te herstellen en daarin optimale balans te brengen.

Frequenties die je energielevel verbeteren

Met de Healy heb je de keuze uit 144.000 verschillende frequenties die harmoniserend werken in gebieden mbt schoonheid, fitness, slapen, leren, emotioneel en mentaal welzijn, chakra’s en meridianen.

Dit klinkt als magie! Maar het is wetenschap! Baanbrekende wetenschap en technologie dat ontwikkeld is door een groep bewuste creators, dokters, wetenschappers en ingenieurs.

Licht en draagbaar

Je draagt de Healy makkelijk met de clip aan je kleding zodat je de microstroompjes via de polsbandjes, oorclips of kleefplakkers naar je lichaam stuurt.

De Healy kan ook met de Resonance frequenties gebruikt worden en daarbij is het niet nodig dat hij verbonden wordt met je lichaam. De benodigde frequenties worden in het energieveld van de desbetreffende persoon gestuurd.

Gezonde cellen, gezonde lichamen

De cel is het kleinste component in je lichaam. Een lichaam bestaat uit organen, de organen bestaan uit cellen. Een ieder van ons bezit ongeveer 70 biljoen cellen, dat is 70 miljoen miljoen! Elke cel heeft, net zoals het complete menselijk lichaam, een eigen metabolisme: water, voedingsstoffen en zuurstof moeten naar
binnen worden getransporteerd, de metabolismeproducten moeten naar buiten worden getransporteerd. Bij cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de
zogenaamde celmembranen. Deze ‘kleppen’ in het celmembraan openen en
sluiten naar behoefte. Dit mechanisme wordt bestuurd door een spanningspotentiaal, dat wil zeggen het spanningsverschil tussen de celbinnen-zijde en de celtussenruimte. De juiste of
onjuiste potentiaalhoeveelheid is vervolgens verantwoordelijk voor een gezond of een ongezond celmetabolisme.
Van de frequentietherapie wordt aangenomen dat deze het spanningspotentiaal regelt. Dit
is een onderliggende theorie om te verklaren waarom frequentietherapie een procedure is, die kan worden gebruikt om de energetische balans op verschillende manieren te ondersteunen.

De technologie

Healy is een hoogwaardig medisch technologieproduct, dat volledig in Duitsland werd ontwikkeld. Het apparaat is bedacht en ontworpen in samenwerking met artsen en therapeuten, gebaseerd op hun praktijk en ervaring. Een ervaren team van ontwikkelaars en ingenieurs, die voor de werkzaamheden aan de professionele TimeWaver-systemen al uitgebreide ervaring hadden opgedaan, stonden voor de uitdagende taak om deze complexe technologie onder te brengen in een gebruiksvriendelijke vorm die overal mee naar toe genomen kan worden.

Testomonials

Klik hier om de ervaringen vanuit onze praktijk te lezen. Daarnaast vertel ik je ook graag over mijn eigen ervaring en die van mijn man en kinderen.

Via Social Selling wordt dit mond op mond in de wereld verspreid. Klik hier voor een Engels filmpje met meer informatie hierover.