Frequentie-therapie

Revolutionair: Het Vermogen Om Je Cellen Te Harmoniseren Ligt Nu In Jouw Handen!

Ontdek hoe

Kwantum Wetenschap Ongelooflijke Mogelijkheden Naar Jou En Je Kind Toe Brengt!

Ben jij er klaar voor om de gezondheid in je gezin een boost te geven? Healy is een fantastisch nieuw product om je bio-energetisch veld mee te harmoniseren.

Het behoort tot de nieuwste Kwantum Technologie die in Duitsland ontwikkeld is. Het ondersteunt je om de optimale cellulaire membraanspanning te vinden en brengt je bio-energetische balans terug naar homeostase. Hierdoor balanceer je onder andere pijnklachten.

Healy, een compact frequentie-apparaat voor in huis. Naast je fysieke lichaam balanceert het ook je emotionele, mentale en spirituele welzijn.

Door stress, straling, ongezonde voeding, vaccinaties en/of nare ervaringen ontstaat oxidatieve stress in onze cellen. Dit heeft als gevolg dat de trilling van onze cellen achteruit gaat. Met behulp van de Healy verhoog je je frequentie, vernieuw je je cellen en boost je jouw gezondheid. Het is de kwantumsensor in de Healy die balancerend werkt zodat jij en/of je kind meer lekker in je vel komt te zitten. Klik op bovenstaand filmpje voor meer informatie over bv. de leer- of schoonheidsprogramma’s.

‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency & vibration!’……………..Nicola Tesla

Kom jij ons Hartgedragen Frequentie Mama Team aanvullen? Voel jij ook dat je een bijdrage wenst te leveren aan het verhogen van de vibraties binnen het gezinsleven?

Dit is het moment waarop jij bepaalt.

Maak nu de keuze voor je gezondheid en de mogelijkheid van een extra inkomstenbron.

Gratis Analyse

Wil je de frequenties (op afstand) graag zelf ervaren? Wens je meer informatie?


De Healy analyseert je pijn, slaap, chakra’s en/of coachvraag.

De Healy stuurt je de frequenties die je nodig hebt om pijn en blokkades te balanceren.

Maak het onzichtbare zichtbaar en behandel je energieveld en omgeving. Magie in je gezin en woonkamer… samen sterk en gezond door deze transformatietijd. Dit is mijn wens voor jou!

Via Netwerkmarketing wordt dit mond op mond in de wereld verspreid. Klik hier voor een Engels filmpje met meer informatie hierover.