Diensten

Je afstemmen op de stroom van het leven. Meer moeiteloosheid binnen je gezin. Het ontdekken van het ‘waarom’ jij en je kind samen zijn. Vanuit de keuzevrijheid van de Gele Mens een nieuwe toekomst aantrekken. Hartgedragen ouderschap waarbij de ziel en het hart centraal staan en de mentale en emotionele ontwikkeling verbinden.

De diensten van Tzolkind gaan over het-kind-in-jezelf, onbevangen leven, vertrouwen, loslaten, geduld en liefde. De weg gaan van minder doen, naar meer zijn. Vanuit overgave leven. In het NU. Accepteren wat je ervaart en daarmee ‘zijn’. Met de mooie èn de minder mooie emoties. En zo je eigen weg gaan en ook in liefde, je kind zijn eigen ervaringen gunnen.

De Maya-kalender is ook verweven in het moederbedrijf van Tzolkind: Puur Therapie en Coaching waarin ik samen met mijn man, Hans Bolte, deze zielslaag heb geintegreerd in de therapie en coaching die ik vanuit de Jeugdwet van de Gemeente mag geven aan kinderen en jongeren (en hun ouders) tot 18 jaar.

Voor wie?

Tzolkind is er voor ouders, professionals en jeugdhulpverleners die zichzelf en hun kind beter wil leren kennen. Wij bieden training, lezingen en workshops rondom ‘hartgedragen ouderschap’ en zelfheling.

Contact

Heb je vragen of interesse? Neem contact met ons op via info@tzolkind.nl of bel 06-42639632 (Sandra) en vraag naar de mogelijkheden.