Gezinsgeluk-webinars

Wat voor ouder wil je zijn in 2021?

Welke keuzes ga je maken, vanuit welk bewustzijnsniveau?

Welke energie ga je naar je kinderen uitzenden, welke kracht?

Hoe ziet gezinsgeluk er voor je uit en wat wil je magnetisch aantrekken?

Tijdens deze webinars gaan we kijken naar wat we kunnen doen om die Hartgedragen Ouder te worden die we willen zijn voor onze kinderen.

Mag jij zijn wie je bent? Neem jij voldoende je eigen plek in binnen het gezin of:

❌ laat je je leiden door de mening van anderen

❌ heb je het al eens geprobeerd en toen geen succes hebt ervaren

❌ wil je niet iemand overstuur maken

❌ doe je de dingen zoals van je verwacht wordt

❌ sta je jezelf niet toe tijd en geld in persoonlijke ontwikkeling te steken

❌ ben je aan het wachten totdat…. (voeg je excuus in)

❌ wil je niet ‘die ouder’ zijn, wat dit ook voor jou mag betekenen.

‘Hoe zou de ouder zijn die je zou willen zijn? Hoe zou zij de dingen doen waar je naar verlangt?’….

In onze webinars inspireren je je daarover!

Data

Maandelijks op maandagavond van 19.30 – 20.30 uur op:

Maandag 11 januari 2021 

Een systemische kijk op je gezin (door Simone)

In dit webinar leer je op een systemische wijze kijken naar je gezin. Bij voetbal heeft elke speler een vaste plek in het team. Jouw….. kun je ook zien als een team. Staat iedereen in jouw gezin op de juiste plek?

Maandag 8 februari 2021 

Hartgedragen Ouderschap & vrijheid (door Sandra)

In dit webinar introduceren we Hartgedragen ouderschap. We doen een oefening met ouders waarin je ontdekt hoe je een positief rolmodel wordt voor je kind en gezinsgeluk aantrekt. Hoe verbonden is jouw hart met je hoofd? Hoe vrij leef jij vanuit zelfliefde?

Maandag 8 maart 2021 
Leren over jezelf – voor ouders met een kind in groep 8 (door Simone)

De stap naar de brugklas komt steeds dichterbij! Hoe fijn is het dat jouw kind deze stap vanuit rust en vertrouwen kan maken. In dit webinar leer je over het belang van zelfkennis voor 10-14 jarigen én krijg je tips hoe je als ouder je kind kunt ondersteunen in de uitdagende puberfase.

Maandag 12 april 2021 
Boost je gezondheid met de Healy (door Sandra)

In dit webinar introduceren we de Healy en doen we een oefening met ouders over hoe je je frequentie verhoogt en preventief aan je gezondheid, én die van je kind, bouwt. Alles is energie en na vandaag kijk je op een nieuwe manier naar gezond ouder worden zodat je ook ná je pensioen vitaal en fit leeft.

Maandag 10 mei 2021
De kracht van aanraking
(door Simone)

Oxytocine….kun je dat eten? In dit webinar leer je over het hormoon ‘oxytocine’, ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd. Je krijgt informatie over hoe onze hormonen invloed hebben op ons stresslevel en je krijgt tips hoe je zelf het gelukshormoon oxytocine kunt aanmaken. En dat kan heel eenvoudig!

6.Maandag 7 juni 2021
Een nieuwe kijk op jezelf
(door Sandra)

In dit webinar introduceren we de wijsheid van de Maya’s en hoe dit systeem je inzicht geeft in je potentieel en hoe-je-bedoeld-bent. We doen een opdracht waarbij je ontdekt wat jouw werkelijke essentie is. Naast je persoonlijkheid (ego) is dit immers wat in het leven niets liever wil dan schitteren.

Maandag 12 juli 2021
Essentiële oliën in je gezin
(door Simone)

Onze leefstijl heeft grote invloed op hoe we ons voelen, zowel fysiek als mentaal. Essentiële oliën van doTERRA ondersteunen op positieve wijze de leefstijl van jou en je gezin. In dit webinar krijg je informatie over de werking van essentiële oliën, hoe jij ze in jouw leefstijl kunt integreren en wat het effect er van is.

8.Maandag 23 augustus 2021 
Boost je zelfvertrouwen (door Sandra)

In dit webinar introduceren we de wet van aantrekking en het belang van een positieve mindset binnen je gezin. We doen een opdracht met ouders over hoe je vanuit de juiste focus meer uit jouw gezinsleven haalt. Alles is mogelijk vanuit de juiste mindset. Creëer het leven waar jij naar verlangt en trek dit als een magneet aan.

Maandag 13 september 2021 
De kracht van klank (door Simone)
De hele dag maken we, veelal onbewust, klank. We praten, schreeuwen, zingen etc. De klank die we maken heeft in ons lichaam effect tot op celniveau. In dit webinar leer je over de ‘kracht van klank’ en krijg je tips over hoe je klank positief kan laten werken in jezelf en in je gezin.

Maandag 11 oktober 2021 
Je kind en ons schoolsysteem (door Sandra)

In dit webinar introduceren we een nieuwe kijk op de kinderen van deze tijd en hoe je als ouder omgaat met een kind die overprikkeld terug komt uit school. Je leert hoe je je kind ondersteunt in zijn emotionele ontwikkeling en wat dit van jouw communicatie vraagt.

Maandag 8 november 2021 (19.30-20.30 uur)

Je kind als spiegel (door Simone)
Jij wilt vast dat je kind gelukkig is en goed in z’n vel zit. Jouw kind wil dat ook voor jou! Je kind voelt (onbewust) aan wanneer dit bij jou niet het geval is en kan jou als ouder met bijv. zijn gedrag, fysieke klacht, eetpatroon een spiegel voorhouden. Ben jij bereid in die spiegel te kijken? Dan help je jezelf én je kind. In dit webinar leer je over de methode ‘PresentChild’ en doen we samen een spiegeloefening.

Maandag 13 december 2021 (19.30-20.30 uur)

Boost je potentieel (door Sandra)

In dit webinar introduceren we de Mayakalender in combinatie met de Healy waardoor spiritualiteit, natuur en wetenschap samen komen. We berekenen de hulpbronnen die je om je heen hebt en met elkaar ervoor zorgen dat jij succes ervaart in je leven. Tot slot ontvang je de Gouden frequenties voor meer energie en ontspanning.

Prijs per webinar is € 20,=
Schrijf je voor de hele reeks in dan krijg je korting en betaal je € 199,= (i.p.v. € 240,=)

Binnenkort ontvang je meer info over waar je je kunt aanmelden en registreren.

We hopen je in 2021 online te ontmoeten en inspireren… Save the date!

Op naar een nieuwe manier van denken en (preventief) handelen. Op naar gezinsgeluk!

Simone Busscher en Sandra Bolte