Het Innerlijk Kompas

Voor ouders en volwassenen die vanuit verbinding met hun innerlijk kompas rust willen!

Heb je een hectisch gezinsleven, wil je een nieuwe richting inslaan en weet je niet hoe de knoop moet doorhakken? Wil je meer vanuit balans leven en nu eindelijk eens stoppen met meer te geven dan te ontvangen? Ervaar je binnen je gezin dat je onvoldoende je eigen ruimte inneemt? Het INNERLIJK KOMPAS geeft richting en inzichten voor een betekenisvol en stralender gezinsleven!

Je koerst minder vanuit je hoofd en meer vanuit je intuïtie en gevoel. Je moet minder en mag meer. We zijn allemaal bedoeld om onze eigen plek in te nemen binnen ons gezin. Om vanuit verbinding met je eigen kern jouw dromen waar te maken. Hoe je dat doet, lees je in jouw persoonlijk Innerlijk Kompas.

Het plan van je ziel

Ontdek jouw ‘bouwplan’ voor dit leven vanuit de wijsheid van de Maya’s! Het Innerlijk Kompas is vanuit hun kalender, de Tzolkin, geschreven. Vanuit je omgerekende geboortedatum ontdek je hoe jij vorm aan je leven geeft. Je herinnert je de diepere betekenis van je bestaan.

In dit kompas lees je over jouw talenten en mogelijkheden. De eigenschappen die hierbij horen, kun je steeds bewuster gaan beleven; zowel de licht-en schaduwkant. Het leven vraagt je deze beide kanten in jezelf te omarmen. Je bent de stuurman van je eigen leven en dit kompas geeft je de mogelijkheid bewust die stap te zetten die je verder brengt op je levensreis.

De inhoud

Je (kern)kwaliteit is met de toon die erbij hoort, verbonden aan jouw innerlijke kracht. Dit is je geboortezegel en het potentieel dat in je leven tot bloei wil komen.

Bij je thema horen de moeilijke gebeurtenissen die je in het leven meemaakt. Dit zijn de levenslessen die als een rode draad door je leven lopen. Het leven vraagt je vanuit de lichte kant te gaan kiezen. Vanuit de juiste intentie zul je aantrekken wat bij jouw levenspad hoort. 

We zijn allemaal uniek en hebben een eigen bestemming hier op aarde. Inzicht in jouw bedoeling helpt je in jouw proces zodat jij wordt zoals je bedoeld bent.

Je hebt vier hulpbronnen om je kernkwaliteit heen, die ieder op zijn eigen manier, ondersteuning bieden zodat jij helemaal in je kracht komt. Je gids, maatje, uitdaging en ruggensteun zorgen er met elkaar voor dat jij balans vindt. Naast inzicht kun je nu ook anders gaan doen!

Het NU

Het Innerlijk Kompas is verbonden met je dagelijks leven. De gebeurtenissen die je in je leven meemaakt, zijn niet willekeurig. Klopt jouw richting nog? Hoe verhouden ze zich tot je kompas? Of geeft dit kompas aan dat je vanuit jouw waarden je koers mag bijstellen? Omarm de zon en schaduw in jezelf. Neem de regie over je eigen leven en leef je kind als een positief rolmodel voor. Stroom mee in verbinding met de grote kosmische bron, Hunab Ku.

De illustraties in de Innerlijke Kompassen zijn gemaakt door Jeaan de Bont. Dit kompas is een persoonlijk boekje dat je er regelmatig in je leven weer bij zult pakken voor inzicht en persoonlijke groei.