Ik-kompas

Vanuit de omgerekende geboortedatum van je kind geeft het IK-KOMPAS informatie over wie je kind is en wat hij hier te leren heeft.

Dit kompas geeft inzicht over zijn talenten en mogelijkheden. Hierbij worden zijn licht- en schaduwkanten in beeld gebracht zodat alles er kan zijn. Hierdoor leer jij je kind op een dieper niveau kennen:  

♥ kernkwaliteit (met licht-en schaduwkant)
♥ creatiekracht
♥ levensthema en te leren lessen
♥ bedoeling hier op aarde
♥ maatje (en valkuil)
♥ uitdaging (daar waar zijn oplossingen liggen)
♥ steuntje in de rug (en zijn blinde vlek)
♥ gids (en adviseur)
♥ hulpbronnen (deze 4 zijn met elkaar ‘zijn schatkist’)

Het bouwplan van zijn ziel

Dit kompas laat je vanuit de Maya-astrologie zien hoe je kind de beste versie van zichzelf wordt. Dit is het plan van zijn ziel, zijn ‘blauwdruk’ waarmee hij geboren is. Dit is geen statisch gegeven. Het bestaat uit verschillende lagen die verbonden zijn met zijn fysieke, mentale, emotionele en spiritueale ontwikkeling. Hij heeft jou als ouder tijdens zijn leven nodig om in zijn kracht te komen. Hoe is de eigenschap die hoort bij zijn te leren les (thema) in je eigen leven actief? Hoe ga je om met zijn schaduwkanten en valkuil? Mogen ze er zijn? En hoe zit dat in jezelf? Jij bent zijn rolmodel en vanuit inzicht en bewustzijn leef jij hem voor als vader- of moedermens. Hoe meer hij zijn eigen weg kan gaan vanuit de groeigolf die bij hem hoort, hoe meer balans, innerlijke rust en vertrouwen hij in zijn leven zal ontwikkelen. Help hem de stuurman van zijn leven worden vanuit acceptatie en een breder perspectief.

Investeer in je kind, investeer in de toekomst.

Het IK-KOMPAS is afgeleid uit de Tzolkin (Maya-kalender). Dit gedachtegoed heeft Sandra vertaald naar kinderen. Jeaan de Bont heeft de sprekende, kleurrijke tekeningen erbij gemaakt.

Elk kompas is uniek, net als jij. Er zijn 260 verschillende kompassen. Je ontdekt verschillende delen van je kind. Vaak zal het een vertrouwd beeld zijn, en soms brengt het nieuw licht. Het IK-KOMPAS is een investering in je kind, die hij waard is. Ook voor hem is er een Hoger Plan dat hem leidt. Hoe meer het je lukt om oude maatschappelijke en culturele verwachtingen los te laten en je bewustzijn te verruimen over wat er speelt in jullie gezin, hoe meer kracht je kind zal ontwikkelen.

Bestel Je kunt zijn persoonlijke kompas online bestellen. Vergeet hierbij niet de voor-en achternaam te vermelden van degene voor wie hij bedoeld is. Je ontvangt het boekje z.s.m. per post. Houdt hierbij rekening met een ontwerptijd van ongeveer 1 week. De kosten zijn 40,00 euro (excl. verzendkosten). Het kompas is een gedrukt en kleurrijk boekje. De tekeningen brengen je kind rechtstreeks in contact met de Bron. Bij elk kompas ontvang je een bijlage met aanvullende informatie.