Innerlijk TzolKind Spel

Hartgedragen ouderschap houdt in dat je je niet langer laat leiden door de normen en waarden van de maatschappij en dat wat je in je jeugd aan regels en ‘moetens’ hebt geleerd. Je haalt het beste uit jezelf wanneer je jouw licht-en schaduwdelen erkent en omarmt. Vanuit verbinding met de Bron, het Kwantumveld, heel jij jezelf. Hierdoor stap je uit je hoofd, uit pleasen, en word je verlangen leidend in je leven. 

Het Innerlijk TzolKind Spel is een kaartenset die de 20 oer-eigenschappen die jij ter beschikking hebt en je volledig mens zijn stimuleren als uitgangspunt heeft. Je leeft ze vanuit de licht- of schaduwkant. Ze zijn geschreven vanuit de Tzolkin die rechtstreeks in verbinding met de Bron staat. Door jouw ervaringen in je leven ben je vaak vergeten hoe oneindig mooi, licht, krachtig en uniek je bent. Het kind-in-jou wil niets liever dan dat je dit weer gaat herinneren! Het laat je d.m.v. zijn emoties weten wat jij nodig hebt.

Je emoties hebben een boodschap voor je. Sommige emoties horen bij je LichtKind, terwijl andere emoties bij je SchaduwKind horen. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal erkend en omarmd willen worden. Vanuit begrip en onvoorwaardelijke liefde ontstaat innerlijke rust en harmonie. Ook jij bent bedoeld om vrij en vanuit verbinding met het-kind-in-jezelf, te leven!

Waar verlangt jouw innerlijk kind naar? Ontdek de kracht van intentie en word een positief rolmodel voor je kind.

Deze kaarten zijn te gebruiken:
♥ thuis door ouders, jongeren en kinderen
♥ op school door leerkrachten, intern begeleiders en leerlingen
♥ in therapeutische en coachingssessies
♥ voor iedereen die zichzelf, vanuit het eenheidsbewustzijn, beter wil leren kennen