Intercollegiaal overleg

Je wilt weer plezier terugvinden in je werk. Je ligt in de knoop met een bepaalde collega en zoekt een oplossing. Je voelt je niet thuis op de afdeling waar je werkt en verlangt naar het innemen van je eigen plek.

Hoe?

TzolKind Coaching is er voor intercollegiaal overleg waarbij jouw persoonlijk Innerlijk Kompas gekoppeld wordt aan je hulpvraag. Het is een snelle coachvorm waarna je je weer herinnert wie je in essentie bent. Je blik richt zich naar binnen omdat dat de plek is waar liefde, vertrouwen en geluk te vinden zijn. Je ontdekt het waarom van de gebeurtenissen waar je tegen aan loopt. Je leert wat je nodig hebt om vanuit meer balans te leven. De inzichten die ontstaan zetten aan tot een proces die tot diep na de coaching door zal werken.

Naast het bieden van inzicht worden verschillende technieken uit de Integratieve Therapie ingezet zodat naast de spirituele ontwikkeling (Innerlijk Kompas) ook voldoende aandacht aan de mentale, emotionele en fysieke ontwikkeling geschonken kan worden.

Doel

Het doel van intercollegiaal overleg is dat jij weer in verbinding met jezelf stuurman van je eigen leven wordt. Dat jij vanuit zelfliefde keuzes maakt die op jouw innerlijke waarden zijn afgestemd. Dit brengt zelfbewustzijn en werkgeluk.