Introductie Maya-gezinsworkshop

Wil je jezelf op een dieper niveau leren kennen? En wil je ook graag ontdekken wie je kind werkelijk is? Zodat jullie beiden vanuit je unieke talenten en mogelijkheden leven? Dan is een kennismaking met de wijsheid vanuit de Maya-kalender echt iets voor jou!

Deze workshop gaan we op een laagdrempelige, speelse en interactieve manier bezig met de oude spirituele wijsheid van de Maya’s. Deze wijsheid werkt door in je dagelijks leven. Het is verbonden met de situaties die jij meemaakt en geeft je inzicht in de dynamiek die daaronder ligt.

Vanuit de 20 Maya-zonnezegels ontdek je jouw licht- en schaduwkanten: jouw heelheid. Vanuit je omgerekende geboortedatum ontdek je welke zonnezegel kenmerkend is voor jouw kernkwaliteit en vanuit welke creatiekracht jij die op AAN zet. Je ontvangt achtergrondinformatie over de 13 tonen en hoe jij van daaruit gezinsgeluk aantrekt.

Onze kinderen groeien op in een overgangstijd. Ze hebben behoefte aan open en bewuste ouders die buiten de geijkte kaders durven te kijken. Laat je inspireren en geef je op.

Voor wie

Ouders en professionals die met kinderen werken en nieuwsgierig naar de oude spirituele wijsheid van de Maya’s zijn. Voorkennis van de Mayakalender is niet nodig.

Datum

Begin 2021. De exacte datum komt binnenkort.

Entree

30 euro.

Trainers

Sandra geeft deze training samen met Lisette Siemerink, beide hebben ze een eigen praktijk met veel ervaring vanuit de Maya-kalender.

Opgeven

info@tzolkind.nl

In Lak’ech,

Sandra Bolte