Kwantumfysica

De Mayakalender is verbonden met het Kwantumveld, de Hunab’Ku zoals de Maya’s dit noemen. Zij wisten al wat steeds meer mensen vanuit de Kwantumfysica nu ook weten dat materie ontstaat vanuit energie. Ons bewustzijn, onze intentie heeft invloed op deze materie.

In de Mayakalender komen verleden, heden en toekomst samen, deze zijn immers één. Zo kan materie op meerdere plaatsen tegelijk zijn. Zonder enige vertraging kan het ene deeltje invloed uitoefenen op een ander deeltje wat zich duizenden kilometers verder bevindt. Er is dus een communicatievorm die sneller is dan het licht!

In dit filmpje legt Joe Dispenza uit hoe Kwantumfysica werkt en hoe we 5d kunnen creëren.

Vanuit mijn fascinatie voor deze wetenschap zijn er vanaf media 2020 twee nieuwe technologieën op mijn pad gekomen die ‘mindblowing’ zijn. Beide verbinden spiritualiteit, natuur en wetenschap met elkaar en hebben in mijn leven ervoor gezorgd dat ik nog dieper verbonden ben met wie ik werkelijk ben: liefde, overvloed, vertrouwen en vol positieve energie.

‘Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, moet je denken in termen van energie, frequentie en trillingen’ (Nikola Tesla)

Ware gezondheid is meer dan niet ziek zijn. De invloed van onze overtuigingen op onze gezondheid is enorm. Maar alleen positief denken is niet genoeg om jezelf daadwerkelijk te helen. Preventief en voorbij symptoombestrijding bied ik nu ook licht- en frequentietherapie.

Lichttherapie (en meer)

De Auragen is een biofotonisch apparaat dat de essentiële ontbrekende voedingsstof levert die onze mitochondriën (‘energiecentrales’ in de cel) nodig hebben om optimaal te funcioneren: bioactief licht. Dit fluorescerende licht stimuleert: celherstel, vermindert je stressniveau, verjongt en verbetert je huid en vernieuwt je lichaam.

Je hebt de keuze uit 3 programma’s:

  1. Vernieuw: Rood licht dat zorgt voor een maximale energievernieuwing en vermindering van vermoeidheid.
  2. Kalmte: Blauw licht dat kalmerend werkt, de stemming verbetert en je dieper laat slapen.
  3. Verlichting: Nabij-infrarood licht verlichting van lichamelijke, stress, training-en sportgerelateerde pijn (spierpijn etc.) brengt. Het zorgt daarna ook voor een energieboost.

Daarnaast kunnen aanvullende hersengolven toegevoegd worden met/of zonder muziek.

Frequentietherapie

Met behulp van de Healy verhoog je je frequentie, vernieuw je je cellen en boost je jouw gezondheid. Het is de kwantumsensor in de Healy die balancerend werkt zodat jij, je kind of huisdier meer lekker in je vel komt te zitten. In dit apparaatje komen wetenschap, natuur en spiritualiteit samen. De Healy omvat 144.000 verschillende frequenties die je tot je kunt nemen mbv polsbandjes vanuit programma’s als:

-Je goed voelen

-Chakra’s

-Slaap in balans

-Migraine

-Lever

Klik op deze link healy-programma-omschrijvingen-met-pakketten-1 voor het overzicht van alle programma’s die de Healy aanbiedt.

Daarnaast kun je met de Resonance editie van de Healy via een aura-analyse het onzichtbare zichtbaar maken en behandelen in je energieveld. Pijn en blokkades verminderen en er komt meer ruimte voor licht. Magie… samen sterk en gezond door deze bijzondere overgangstijd waarin we zitten.

Neem voor meer informatie contact op met Sandra 06-42639632 of mail naar info@tzolkind.nl. Lees voor meer informatie de flyer.

TIP: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.