Hartgedragen Ouderschap

Waar staat dat voor?

De Hartgedragen Ouder upgrade zichzelf naar de beste vader of moeder die zijn kind zich kan wensen. Hij gaat ‘de weg naar binnen’ en herstelt de verbinding met zijn natuurlijke zelf. Hiervoor is het nodig dat hij blokkerende patronen en inprentingen doorbreekt en opruimt.

Elk kind wil gehoord en gezien worden vanuit zijn authentieke kern. Het wil leren om voor zichzelf te denken en met een kritische blik naar de informatie kunnen kijken die bij hem binnenkomt. Hij heeft de behoefte om vanuit zijn unieke talenten en verlangens zijn eigen plek in te nemen, zowel thuis als op school. Inzicht in zijn eigen persoonlijke zielspad is hierbij een pré.

Hiervoor hebben ze ouders nodig die hun persoonlijkheid (ego) overstijgen en een positief rolmodel worden. Voorbij denken in goed en fout ontstaat er een weten dat alles precies goed is zoals het is. Vanuit eenheid mogen we met elkaar groeien en worden zoals we bedoeld zijn. Zo ontwikkelt je kind veerkracht, leiderschap en een rotsvast vertrouwen in zichzelf.


Omdat er momenteel veel onrust, verwarring en spanning in ons (gezins)leven is, ondersteun ik je tot de zomer van 2021 wekelijks online gratis op maandag in dit proces bij de Kwantum MaMa(a)ndag Webinars. Het oude, spirituele gedachtegoed van de Maya’s dat een krachtig systeem voor zelfheling is, komt hierin samen met moderne, holistische technieken die ik sinds 2012 toepas in onze praktijk Puur Therapie en Coaching.

Klik hier om je aan te melden voor deze webinars.

Mocht je van 10.30 tot 11.00 u op maandagochtend niet kunnen, dan is dit geen probleem doordat je na inschrijving wekelijks de reply ontvangt die je op je eigen tijd kunt terug kijken.


De Hartgedragen Ouder heelt zichzelf op een natuurlijke manier. Dit is belangrijk voor kinderen, want…

♥ Wanneer kinderen thuis een positief rolmodel hebben, helen ze mee

♥ Kinderen wensen zich gehoord en gezien te voelen vanuit hun eigen, unieke kern.

♥ Dat ze leren om voor zichzelf te denken

♥ en met een kritische blik naar de informatie kijken die bij hen binnenkomt.

♥ Kinderen hebben de behoefte om vanuit innerlijke vrijheid hun eigen plek in te kunnen nemen, zowel thuis als op school.

♥ Inzicht in hun eigen persoonlijke zielspad is hierbij een pré.

♥ en komt hun levensplezier en enthousiasme terug van waaruit ze hun eigen weg en levenstaak vinden in hun leven.

Community

Op Huddle ben ik een community begonnen, waar je lid van kunt worden en gelijkgestemde mensen vindt. Je hoeft niet langer lid te zijn van Facebook, Pinterest of Instagram. Hier vind je alles bij elkaar op een onafhankelijk en veilig platform. Naast inspiratie, kun je vragen stellen of online-workshops en training volgen. Klik hier om je aan te melden!

Tzolkin, de heilige Mayakalender

Binnen Hartgedragen Ouderschap staat het gedachtegoed van de Maya’s centraal. Dit is een krachtig systeem waarmee je jezelf kunt helen. Met behulp van dit systeem kun je de overgang maken van je hoofd naar je hart, van 3d naar 5d.

De Mayakalender is verbonden met het Kwantumveld, de Hunab’Ku zoals de Maya’s dit noemen. Zij wisten al wat steeds meer mensen vanuit de Kwantumfysica nu ook weten dat materie ontstaat vanuit energie. Ons bewustzijn, onze intentie heeft invloed op deze materie.

In de Mayakalender komen verleden, heden en toekomst samen, deze zijn immers één. Zo kan materie op meerdere plaatsen tegelijk zijn. Zonder enige vertraging kan het ene deeltje invloed uitoefenen op een ander deeltje wat zich duizenden kilometers verder bevindt. Er is dus een communicatievorm die sneller is dan het licht!

In dit filmpje legt Joe Dispenza uit hoe Kwantumfysica werkt en hoe we 5d kunnen creëren.

Vanuit mijn fascinatie voor deze wetenschap is er media 2020 een fantastische nieuwe technologie op mijn pad gekomen die ‘mindblowing’ is. Het is een frequentie-apparaatje voor in huis dat spiritualiteit, natuur en wetenschap met elkaar verbindt. Dit heeft in een zeer stressvolle periode van mijn leven ervoor gezorgd dat ik dieper kon ontspannen, beter verbinden met mezelf, vertrouwen en keuzes maken vanuit mijn hart.

‘Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, moet je denken in termen van energie, frequentie en trillingen’ (Nikola Tesla)

Op de Resonance editie van de Healy zitten aanvullende Holistische frequenties van o.a. Bach Bloesem Remedies, Homeopathie, Aminozuren en Schuessler zouten. Met dit apparaatje kun je ook vanuit de aura-analyse het onzichtbare zichtbaar maken en jezelf, of een ander (op afstand) behandelen in het energieveld. Pijn en blokkades verminderen en er komt meer ruimte voor licht. Deze magie ondersteunt ons om samen sterk en gezond door deze bijzondere overgangstijd te komen waarin we zitten. Lees voor meer informatie de flyer.

Wil je ook een nieuwe kijk op je gezinsleven? Klik hier voor het downloaden van het gratis E-BOOK!