Hartgedragen Ouderschap

In 3 maanden jezelf centraal zetten binnen je gezin!

Herken je dat je jezelf teveel uitput? Vanuit schuldgevoel nìet kiest voor je eigen verlangen? De Hartgedragen Ouder durft zichzelf voorop te stellen. Hij weet dat vanuit teveel medelijden met zijn kind of partner hij niet alleen zijn eigen energie verzwakt, maar ook de ander niet in zijn kracht zet. De online-training Sleutels naar Gezinsgeluk is het antwoord op je vraag hoe je vanuit zelfvertrouwen kiest vanuit je hart en die in balans brengt met je hoofd & acties. 

Ik weet waar je staat en waar je doorheen gaat. Jarenlang heb ik me gericht op mijn gezinsleden en aangepast aan hun verwachtingen. Ik dacht: ‘Hij zal wel gelijk hebben’ of ‘Ik kan nu niet voor mezelf kiezen, als het straks beter gaat met de kinderen komt dat wel’… maar het kwam niet. Door het negeren van het kleine stille stemmetje (mijn intuïtie) in mezelf liep ik keer op keer tegen dezelfde problemen aan.

Je kunt een ander niet veranderen. Meer dan ooit is dit de tijd om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen. Om je eigen binnenwereld te onderzoeken, beperkende patronen en inprentingen te doorbreken en op te ruimen en trouw aan jezelf te worden.

Wat hebben de kinderen van deze tijd nodig?

Elk kind wil gehoord en gezien worden vanuit zijn authentieke kern. Hij wil leren om voor zichzelf te denken. Om vanuit zijn unieke talenten en mogelijkheden zijn eigen plek in te nemen, zowel thuis als in de maatschappij. Naast de cognitieve ontwikkeling die op school wordt aangeboden, wenst hij ook gevoed te worden in zijn sociale, creatieve, emotionele, fysieke en spirituele groei. Inzicht in zijn eigen persoonlijke zielspad is een pré hierbij.

Hiervoor hebben ze ouders nodig die hun persoonlijkheid (ego) overstijgen en een positief rolmodel worden. Voorbij denken in goed en fout ontstaat er een weten dat alles precies goed is zoals het is. Vanuit eenheid mogen we met elkaar groeien en worden zoals we bedoeld zijn. Zo ontwikkelt je kind veerkracht, leiderschap en een rotsvast vertrouwen in zichzelf.


 

Online-cursus Sleutels naar Gezinsgeluk

Dè oplossing voor wat jij en je kind nodig heeft! Ontdek deze nieuwe cursus!

♥ Sandra heeft naast ervaringsdeskundige als moeder ook bijna 25 jaar in het (speciaal) onderwijs gewerkt, ambulante begeleiding gegeven en in haar praktijk honderden ouders gecoacht. 

♥ Als Kinder-en Jongerentherapeut heeft ze haar eigen methode ontwikkeld vanuit de oude wijsheid van de Maya’s en de nieuwste ontdekking in de Kwantum Fysica. 

♥ Je leert geen trucjes maar maakt verbinding met je innerlijk weten.

♥ Je leert niet alleen jezelf maar ook je kind op een dieper niveau kennen en zult versteld staan van wat je ontdekt.

♥ Je maakt verbinding met je innerlijke autoriteit van waaruit je de touwtjes van je leven in handen neemt en je niet langer slachtoffer voelt.

♥ Je heelt jezelf met behulp van het oude, krachtige Mayasysteem en maakt kennis met de nieuwste vorm van frequentie-therapie. 

♥ Je levensplezier en enthousiasme komen terug en je kind resoneert hier op mee. Ervaar weer balans in je gezin.

‘Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, moet je denken in termen van energie, frequentie en trillingen’ (Nikola Tesla)

Platform

Op Huddle ben ik een community begonnen, waar je lid van kunt worden en gelijkgestemde mensen vindt. Je hoeft niet langer lid te zijn van Facebook, Pinterest of Instagram. Hier vind je alles bij elkaar op een onafhankelijk en veilig platform. Naast inspiratie, kun je vragen stellen of online-workshops en training volgen. Klik hier om je aan te melden!