Maak kennis met de Mayakalender

Ben je nieuwsgierig naar de Maya-kalender? Ben je benieuwd naar jouw pure kern (je geboortezegel) en creatiekracht? En wil je ook graag ontdekken wie je kind werkelijk is?

Dit webinar gaan we op een laagdrempelige, speelse en interactieve manier bezig met de oude spirituele wijsheid van de Maya’s. Deze wijsheid werkt door in je dagelijks leven. Het is verbonden met zowel je spirituele, lichamelijke, mentale als emotionele intelligentie.

Vanuit de 20 zonnezegels ontdek je jouw licht- en schaduwkanten: jouw heelheid. Vanuit je omgerekende geboortedatum ontdek je welke zonnezegel speciaal bij jou hoort en vanuit welke creatiekracht jij die op AAN zet. Je ontvangt achtergrondinformatie over de 13 tonen en hoe jij van daaruit gezinsgeluk aantrekt.

Onze kinderen groeien op in een overgangstijd. Ze hebben behoefte aan open en bewuste ouders die op een andere manier met hen omgaan en verantwoordelijkheid nemen. Laat je inspireren en geef je op.

Voor wie

Ouders die nieuwsgierig zijn naar de oude spirituele wijsheid van de Maya’s en nog geen kennis van de Mayakalender hebben.

Datum

woensdagochtend 15, 22 of 29 april van 10.00 tot 11.00 uur

Entree

10 euro

Opgeven

info@tzolkind.nl

Na betaling ontvang je het inlognummer van de webinar. Om 10 uur, na de start, gaat het op slot. Dus wees er op tijd bij!

In Lak’ech,

Sandra Bolte