Workshop Natuurlijke Ontwikkeling

‘Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen, voordat je het kunt zijn. Loesje’

Je wilt vanuit meer moeiteloosheid leven. Je wilt minder moeten en doen en meer gaan zijn. Jezelf natuurlijk ontwikkelen, wie wil dat nou niet?

In deze middag neem ik jullie mee naar je essentie. Hier zijn veel andere woorden voor bedacht als ‘je kern, je zielskracht, Zelf of thuis’. We hebben allemaal zo’n kern, alleen is die door onze levenservaringen versluierd geraakt en zijn we vaak vergeten wie we echt zijn en hoe het leven bedoeld is. Vanuit de oude spirituele wijsheid van de Maya’s maak je vandaag kennis met je Natuurlijke Zelf. Van de Maya’s mogen we leren dat we geluk niet buiten onszelf moeten zoeken maar dat het besloten ligt IN onszelf. In deze workshop deel ik één van hun diepste geheimen en maak je weer contact met de liefde, eenheid en het licht in jezelf.

Je leert welke potentie in jou besloten ligt om geactiveerd te worden. Je ontdekt welke groeigolf en mogelijkheden hierbij horen. Vol nieuwe inzichten en inspiratie ga je weer naar huis. Door jezelf dit cadeau te geven, investeer je tegelijkertijd in je kind. Want hij zal voelen dat jouw innerlijke rust minder afhankelijk wordt van de situaties waarmee je te maken hebt en dat je meer het leven aantrekt dat past bij wie je werkelijk bent.

Na deze workshop is ‘je drang om vanuit wilskracht en moeten te leven verzacht.  Vanuit je Spirituele Intelligentie (SQ) begrijp je het waarom ervan en accepteer je wat er NU is. Samen zijn we onderweg naar een meer moeiteloos leven.’

Zo wordt leven vanuit verbinding met jouw pure zijn een motor
binnen je gezin, waarbij je bent afgestemd op de natuurlijke stroom van het leven. Zo kan je kind de kunst van je afkijken. Dit helpt hem op een natuurlijke manier zijn eigen ontwikkeling vorm te geven.

Wanneer

Zaterdag 14 september 2019 van 15.00 tot 17.00 uur. De inloop is vanaf 14.45 uur, de koffie staat dan klaar.

Waar

Tzolkind, Beethovenlaan 226 in Nijverdal.
Ik kom ook graag naar je locatie toe! Informeer naar de mogelijkheden.

Entree

20 euro

Aanmelden of informatie

info@tzolkind.nl of bel: 06-42639632