Missie en visie

Missie

Tzolkind haalt het kind in jezelf naar boven.

Neem puur leiderschap over je leven door vanuit verbinding met je hoofd, hart, lichaam en ziel te worden zoals je bedoeld bent. Heel, gezond en speels.

Visie

Leven vanuit verbinding met je hoofd en hart
Je ego is niet goed of fout. Het wil er zijn en geeft je levenservaring. Wij brengen een frisse wind m.b.t. de manier waarop je met je ervaringen en gedachten omgaat. Het denken krijgt een minder prominente plek en je leert anders omgaan met je emoties. Je wordt meer trouw aan jezelf (zelfliefde) en een positief rolmodel voor de ander.

Zelfhelend vermogen
Wij bezitten allemaal over een zelfhelend vermogen. Bewustzijn speelt daarin een sleutelrol. Vanuit aanvaarding van je grenzen en verbinding met je authentieke kern maak je jezelf heel. Hierin kunnen gezondheidsproducten een ondersteunende functie hebben.

Transformatie
Werk- of levensgeluk ontstaat niet wanneer er geen problemen meer zijn. Je vindt het wanneer je op een nieuwe manier denkt en omgaat met de moeilijkheden in je dagelijks bestaan. Het NU geeft je daarvoor op elk moment weer nieuwe kansen. Alles is mogelijk. Droom je bestaan naar een nieuw level. Zet zelfbewust stappen en leef vanuit een positieve mindset.