Reviews

Wat anderen over Tzolkind vertellen…


José – februari 2021

Ik heb de Healy 4 weken geleend van Sandra. Ik werd er rustiger in mijn hoofd van. In deze korte periode was ik voor mijn opleiding meer gefocust en had ik meer concentratie voor het leren van de toetsen toen ik dit bio-resonantie apparaatje gebruikte.


Nynke – december 2020

Vanuit de therapie bij Sandra heb ik thuis 9 weken lang een uitleen healy gebruikt. Mede daardoor ben ik nu zo snel veel positiever in mijn vel komen te zitten en voel ik me weer vaker blij.


Iris – november 2020

Ik vond het bijzonder om te ervaren toen ik thuis met de uitleen-healy de pijnprogramma’s voor mijn rug draaide, ik sinds jaren wat minder pijn voelde. Ook mijn energie-level ging omhoog. Dankjewel voor het lenen!


Hendrien Plat – Juni 2018

De innerlijk kind kaarten vind ik boven verwachting mooi. Een heel bijzondere uitstraling. Ook duidelijke omschrijvingen. Als je de kaart draait zie je a.h.w. ook een gevende en ontvangende hand. Ik leg de kaarten boven mijn levenspad. Zo wordt het mooi aanschouwelijk.


Marieke – November 2017

We hebben als gezin met veel plezier gelezen in het leer-prentenboek. Ontzettend leuk hoe onze kinderen van 14, 12 en 9 jaar oud zichzelf herkenden in hun eigen zonnezegel. Het helpt mij als ouder ook om hen nog beter te begrijpen.  Door alle zonnegels naast elkaar te leggen ontstaat ook een mooi en zinvol beeld over de krachten en valkuilen van ons als gezin.


Masha – Oktober 2017

Wat een prachtig boek is het.


Daan – Oktober 2017

Mijn complimenten voor je boek. Het ziet er niet alleen heel leuk en aantrekkelijk uit maar leest ook heel makkelijk en is heel toegankelijk. Ik ga het aan mijn doc hier geven, zodat zij er met haar kinderen over kan praten en er mee aan de slag kan.
Mooi stuk werk waar je best heel erg trots op kunt zijn.


Marieke – Oktober 2017

Wat een mooi boek. Leuk ook hoe nieuwsgierig onze kinderen waren en verbaasd waren dat het klopte.
Super leuk!


Fokje – Oktober 2017

Vandaag ontving ik van “Maya-wijsheid-collega” Sandra Bolte het mooie boek Tzolkind.
Het is haar missie dat kinderen authentiek opgroeien, dat ze zichzelf liefhebben en accepteren zoals ze zijn.
Ouders en kinderen kunnen samen de reis maken door dit mooie en helder geschreven boek. Het is een échte aanrader!


Sabine – Oktober 2017

Als je al wat bekend bent met de Maya Wijsheid, kan het gezinsplan een mooie aanvulling zijn.
Het gezinsplan hangt op een zichtbare plek in ons huis zodat onze blik er regelmatig op valt.
Het maakt ons -vooral als ouders- extra bewust van de individuele kwaliteiten van elk gezinslid.
Doordat er meer inzicht ontstaat in elkaars kwaliteiten en diepere drijfveren, kunnen we makkelijker ruimte aan elkaar geven. Ook wordt de onderlinge communicatie gestimuleerd waardoor we ons op een dieper niveau met elkaar kunnen verbinden, meer vanuit onze essentie.
Hierdoor kunnen we als gezin groeien en daar zijn wij heel blij mee!
Nogmaals dank Sandra voor deze prachtige inspiratiebron.


Laura Reichgelt-Haasnoot (Corporate (interim) Recruiter | Ervaringsgerichte Coach & Training mbv Paarden & Honden) – Juli 2016

In het voorjaar van 2016 heb ik de opleiding Tzolkindercoach gevolgd bij Sandra. Ik heb Sandra mogen leren kennen als een bevlogen, energieke vrouw die haar grote passie van de Tzolkin goed weet over te brengen. De Tzolkin heeft mij veel inzicht gegeven in mij persoonlijk maar ook mijn gezin/familie. Bijzonder om te ontdekken wat de Tzolkin brengt.
Een schitterende wijze om inzicht te krijgen in kwaliteiten en talenten van jou en je kind(eren)!


Karina van der Starre (Maatschappelijk Werker) – Juli 2016

Sandra heb ik ervaren als een toegewijde, enthousiaste, hartelijke en lieve vrouw, met veel kennis en wijsheid over de Tzolkin-kalender en het inzetten van het Ik-kompas. Ben je als ouder of als coach op zoek naar meer verdieping in de relatie met een/je kind en wil je weten wat een kind je als ouder mogelijk spiegelt door zijn/haar gedrag, dan beveel ik de Tzolkindercoach-training van harte aan in combinatie met de online-training van 52 dagen!


Irena Skoybeda – Januari 2016

Een tijdje geleden heb ik een IK-KOMPAS besteld bij Sandra Bolte. Ik heb namelijk al een tijdje geprobeerd mijn dochter te vertellen hoe mooi, gevoelig, prachtig en talentvol ze is. Alleen luisterde ze naar mij, maar hoorde me niet. Totdat ik Sandra’s IK-KOMPAS tegenkwam. Ik vergeet nooit dat mijn dochter huilde toen ze het boekje gelezen had en zei: ‘Mama, dit ben ik!’ Sandra, dankje!


Joke Achterkamp – December 2015

Wat ontzettend leuk en herkenbaar om te lezen! Ik herken erg veel van mezelf in het IK-KOMPAS. Mooi om de verschillende kanten van mezelf te lezen, bevestigd te zien.

Als klein kind heb ik veel vanuit mijn kwaliteit kunnen leven, maar later kwam mijn schaduwkant meer op de voorgrond te staan. Nu maak ik weer de beweging naar mijn kwaliteit. Het IK-KOMPAS bevestigt mijn gevoel over de manier waarop ik deze beweging het beste kan maken. Deze lees ik onder andere terug in mijn hulpbronnen.

Mijn thema is zeker ook herkenbaar. Groeien is wat ik hier kom doen. Maar niet te serieus, juist vanuit het creatieve en speelse lukt dit het beste. Mijn doel past hier goed bij. En ook hierbij herken ik weer goed mijn voor- en achterkant.

Het IK-KOMPAS is een echt cadeautje voor jezelf. Het ziet er prachtig uit en geeft je bevestiging en handvatten om met jezelf aan de slag te gaan.


Natasja – November 2015

Over de workshop Tzolkin kan ik vertellen dat het een fijne en duidelijke workshop is! Wat is er fijner dan om inzicht in jezelf te krijgen! Ik was in het begin wel een beetje ‘bang’ dat het moeilijk zou zijn. Echter, door de duidelijke en rustige manier van uitleg van Sandra is de toepassing van de kalender met de zegels etc begrijpelijk geworden. Het is een opening van de manier/ wijze wie ik ben. Luchtige, leerzame workshop. Stoeien met je eigen geboortedatum.


Samantha van Loo – November 2015

Nogmaals heel erg bedankt! Heb hem binnen! Het is werkelijk super om te lezen het geeft precies weer hoe het is.


Miranda Maathuis – Januari 2015

Over Kindercoaching

Op advies van de juf van de kleutergroep hebben we een kindercoach ingeschakeld voor ons dochtertje ivm sociaal-emotionele problemen. En dat is Sandra Bolte geworden.

Ze heeft ons dochtertje geobserveerd in de klas, daarna hebben wij als ouders een duidelijk gesprek gehad met Sandra. Toen kwam ook duidelijk naar voren dat ons dochtertje een hoogsensitief meisje is. Toen werd voor ons al veel duidelijk waarom ze af en toe zo reageert op situaties, ik heb ook divers leesmateriaal gehad over hoogsensitiviteit.

Ons dochtertje is toen diverse keren bij Sandra geweest voor “therapie” in haar knus huiselijke praktijkruimte. Oa voor meer zelfvertrouwen. Ze ging er altijd met heel veel plezier heen, ze voelde zich er erg op haar gemak . Wij hebben daarna ook een duidelijk eindgesprek gehad.

Sandra was destijds net bezig met het IK-kompas te ontwikkelen, deze heeft ze ook voor ons dochtertje gemaakt, zo mooi om te lezen en zoveel herkenning. Een erg leuk boekje met erg vrolijke plaatjes. Ik heb er toen ook 1 voor mijzelf aangevraagd en toen kwam naar voren dat mijn dochtertje op 1 hulpbron na exact hetzelfde is als mij. Wat vond ik dat mooi om te zien en zo veel herkenning.

In groep 3 heeft mijn dochtertje een terugval in gedrag gehad en heb ik Sandra weer ingeschakeld, ze is toen 3 keer bij Sandra geweest , ik heb zelf ook veel hulp gehad van Sandra en kon altijd mijn verhaal kwijt.

Sandra heeft toen geadviseerd om met ons dochtertje verder te gaan onderzoeken. Dit hebben we met de huisarts besproken en er lopen nog diverse onderzoeken bij andere hulpverleners. Heel dankbaar dat we dit advies hebben gekregen om ons dochtertje alleen maar verder te kunnen helpen. en wie weet hebben we in de toekomst nog wel weer hulp nodig van Sandra of Hans.


Leonie Oldemaat – September 2014

Super bedankt voor het mooie Ik-Kompas en je duidelijke heldere uitleg. Ik vind het zo mooi om te zien dat uit mijn geboorte datum bepaalde kwaliteiten komen die precies bij me passen. Ook de ‘valkuilen’, eigenschappen die voor mij persoonlijk lastiger zijn kloppen helemaal.

Zo’n fijn gevoel dat het dus klopt dat ik ben wie ik ben en hoe ik ben en dat ik niet meer m’n best hoeft te doen voor dingen die niet bij me passen. Dat dat vanaf de geboorte al vaststaat. Super om dit ook voor kinderen te gebruiken. Je kunt dan vanaf jongs af aan al zien welke kwaliteiten bij je kind passen en welke niet. Heel belangrijk om te weten ivm de ontwikkeling van een kind, de eigenwaarde van een kind.

Voor kinderen is het heel fijn om te zien waarom bepaalde dingen heel gemakkelijk gaan en andere dingen niet. Hier kun je als ouder en leerkracht ook super veel informatie uit halen die bijdragen aan het welzijn van het kind. De kwaliteiten eruit halen zodat een kind kan Stralen en kan Zijn wie die is! Heel fijn dat je dit doet Sandra. Super, ik gun iedereen zou zo’n prachtig Ik-Kompas.


Afina Komdeur – Februari 2014

Ik was zeer verrast door het ik-kompas. Hoe treffend de beschrijving van de geboortezegel: het ging over mijn zijn! Het paste, het past. Blauwe hand. Als iets stuk is zal ik proberen het te repareren en vaak lukt het me ook; willen begrijpen is iets wat mij eigen is. En dan de toon, hoe passend, dat ben ik ook, met mijn leerpunt geduldig blijven erin en tegelijk de uitleg waarom ik soms mijn geduld verlies. Ik wist het al van mezelf, maar dan te lezen dat het blijkbaar al in mijn blauwdruk zit, mijn geboortedag, dat vond ik heel verrassend.

Het thema in mijn leven is een thema dat klopt, blauwe storm. Verandering brengen en zuiverheid brengen pas eveneens perfect.

En zo kan ik nog even doorgaan, van voor naar achter klopt het verhaal zegt het iets over mijn kwaliteiten, mijn uitdagingen, mijn te ontwikkelen kwaliteiten en mijn valkuilen. Het zicht op mijn valkuilen geeft mij handvatten om eerder te merken, dat ik van mijn eigen pad afwijk en terug opzoek te gaan naar de kwaliteit horende bij de valkuil. En na te denken over wat er nodig is om daar weer uit te komen.

Mooi en treffend een aanrader, het ik-kompas! Zeker ook in combinatie met een (telefonische) reading. Ook wanneer je het na een paar maanden of jaar nog weer eens overleest zie je nog meer puzzelstukken die ineens helder worden.