Persoonlijke begeleiding

‘Zorg maar liever dat je schoon en helder bent. Je bent het raam waardoor je de hele wereld ziet’ George Bernard Shaw

De kracht van de Mayakalender zit in het combineren van je Innerlijk Kompas met je hulpvraag in het leven van alledag. We kijken naar je Jaarkompas en welke talenten, mogelijkheden en valkuilen dit jaar jou ondersteunen. Je ziel is leidend in je leven en de wijsheid van de Maya’s geeft inzicht over hoe je regie over je leven pakt.

Als ervaren coach en therapeut biedt Sandra persoonlijke begeleiding bij de transformatie naar de beste versie van jezelf. Dit kan in de vorm van een 52-daagse online training;  persoonlijk Innerlijk Kompas verdiepingsconsult, webinar of training die gericht is op Hartgedragen Ouderschap en zelfheling.

Waarom?

Alles is energie en het gaat er in je leven om dat je jouw frequentie en bewustzijn verhoogt. Dat leer je niet met een trucje. Deze begeleiding gaat naar de kern en verbind je met de Bron. Je leert op een andere manier te denken en te kijken naar jezelf, je kind en/of partner. Jullie zijn niet voor niets bij elkaar en vanuit deze spiegel ontdek je wat in jezelf geheeld mag worden.

In deze overgangstijd gaan we vanuit ons hoofd en een meer mannelijk, rationeel gedragen maatschappij naar ons hart en een meer vrouwelijk, voelende manier van zijn. Het een is niet beter dan het ander. Waar het om gaat is dat je de balans tussen deze twee polen in jezelf vindt en je hart leidend laat zijn binnen je gezin en leven. Dat je gaat leven zoals je bedoeld bent en rust en balans in jezelf vindt. Op deze manier wordt je een positief rolmodel voor je kind en kan hij de kunst van je afkijken.

Waar?

Sandra werkt via ZOOM en in haar praktijk Puur Therapie en Coaching in Nijverdal (Twente). Klik voor meer informatie hier.

Neem contact op via info@tzolkind of 06-42639632 en vraag naar de mogelijkheden.

Praktisch

Individuele coaching en therapie: Dit traject is altijd maatwerk. Vanuit mijn ruime ervaring als therapeut (vanaf 2013) en kennis van de Maya-kalender, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Systemisch en bio-energetisch werken (Healy) werken we samen aan jouw hulpvraag. Kosten: 85 euro (incl. BTW) per sessie van een uur.