Persoonlijke begeleiding

‘Zorg maar liever dat je schoon en helder bent. Je bent het raam waardoor je de hele wereld ziet’ George Bernard Shaw

Als ervaren coach en therapeut biedt Sandra persoonlijke begeleiding bij de transformatie naar de beste versie van jezelf. Dit kan in de vorm van een 52-daagse online training; 9-weken durend (online) programma: stress weg of individueel (online) traject. Je ontvangt of huurt een healy, persoonlijk Innerlijk Kompas, praktische handvatten vanuit onder andere ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en/of een handleiding vanuit de wijsheid van de Maya’s.

Waarom?

Alles is energie en het gaat er in je leven om dat je jouw frequentie en bewustzijn verhoogt. Dat leer je niet met een trucje. Deze begeleiding gaat naar de kern en procest je naar een leven waarin je zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel meer in balans bent. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van wat er is, ontstaat een verschuiving naar wie je werkelijk bent: je pure essentie.  Je persoonlijk kompas is hierbij een handige en praktische tool dat inzicht geeft over het pad dat jij hier op aarde gekozen hebt. Hoe meer je leeft in overeenstemming met de potentie van dit pad, hoe meer flow en energie er ontstaat. Daarnaast zorgt de Healy ervoor dat je altijd je eigen coach, therapeut en behandelaar in huis hebt, waardoor je onafhankelijker wordt van (dure) therapeuten.

Waar?

Sandra werkt via Messenger of ZOOM en in haar praktijk https://www.puurtherapie.nl/ in Nijverdal (Twente). Neem contact op via info@tzolkind of 06-42639632 en vraag naar de mogelijkheden.

Praktisch

Online-training de Beste Versie Van Jezelf: 52 dagen lang ontvang je theorie vanuit de Mayakalender en huiswerk en opdrachten vanuit de holistische hulpverlening in je mailbox. Je gaat niet alleen anders naar jezelf, maar ook naar je kind (partner of collega) kijken. Kosten: 188 euro (incl. BTW)

Programma Stress Weg: We starten met een (online) intake en analyse m.b.v. de Healy. Je ontvangt of huurt een eigen Healy voor behandeling thuis. Daarnaast begeleidt Sandra je 3x online mbv je Innerlijk Kompas en levenspad (handleiding) vanuit de wijsheid van de Maya’s. We sluiten af met een evaluatie. Kosten: 1444 euro (incl. BTW, healy en Innerlijk Kompas) of 666 euro (incl. BTW, huur healy en Innerlijk Kompas)

Individuele coaching en therapie: Dit traject is altijd maatwerk. Vanuit mijn ruime ervaring (bijna 10 jaar in de praktijk van Puur) en kennis van de Maya-kalender en Healy werken we samen aan jouw hulpvraag. Kosten: 85 euro (incl. BTW) per sessie van een uur.