Persoonlijke begeleiding

‘Zorg maar liever dat je schoon en helder bent. Je bent het raam waardoor je de hele wereld ziet’ George Bernard Shaw

Sandra biedt persoonlijke begeleiding bij de transformatie naar de beste versie van jezelf. Je ontvangt praktische handvatten vanuit onder andere ACT (Acceptance and Commitment Therapy) dat gecombineerd wordt met het gedachtegoed van de Maya’s, mindfulness, meditatie en EMDR of EFT.

Waarom?

Alles is energie en het gaat erom je frequentie en bewustzijn te verhogen. Dat leer je niet met een trucje. Deze coaching gaat naar de kern en procest je naar een leven waarin je zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel meer in balans bent. Vanuit onvoorwaardelijke liefde en acceptatie van wat er is, ontstaat een verschuiving naar wie je werkelijk bent: je pure essentie.  Je persoonlijk kompas is hierbij een handige en praktische tool dat inzicht geeft over het pad dat jij hier op aarde gekozen hebt. Hoe meer je leeft in overeenstemming met de potentie van dit pad, hoe meer flow en energie er ontstaat.

Waar?

Sandra werkt via Skype of ZOOM en in haar praktijk https://www.puurtherapie.nl/ in Nijverdal (Twente). Neem contact op via info@tzolkind of 06-42639632 en vraag naar de mogelijkheden.