Persoonlijke begeleiding

‘Zorg maar liever dat je schoon en helder bent. Je bent het raam waardoor je de hele wereld ziet’ George Bernard Shaw

Sandra biedt als TzolKind Coach persoonlijke begeleiding bij opvoedvraagstukken. Je ontvangt praktische handvatten vanuit de Integratieve Kinder-en Jeugdtherapie dat gecombineerd wordt met de filosofie van de Maya’s en Servant Leadership. Je kind mag hierbij aansluiten maar moet niets. De sleutel ligt bij jou.

Wat is TzolKind Coaching?

TzolKind Coaching is een revolutionaire, preventieve begeleidingsvorm waarbij positieve veranderingen bij het kind voortkomen uit groeistappen bij de ouders. In plaats van bovenal hulp voor je kind zoeken, verruimd de TzolKind Coach het bewustzijn bij de ouder. Hierbij kiest het kind zelf of hij ook gesprekken en/of hulp wil. De TzolKind Coach biedt (gedrags)alternatieven vanuit de fysieke, mentale, emotionele èn spirituele intelligentie. Vanuit onvoorwaardelijke liefde ontstaat een verschuiving naar gezinsgeluk doordat alles er mag zijn. Het proces dat ontstaat en de spiegel die tussen ouder en kind helder wordt, werkt door in het hele gezin. Acceptatie en persoonlijke groei zijn hierbij sleutelwoorden. Een ieder wordt zoals hij bedoeld is en kan zichzelf zijn.

Voor wie?

Een sessie bij de TzolKind Coach is helpend wanneer je tegen lastige opvoedvraagstukken oploopt. Problemen laten ons namelijk weten dat er disbalans is en hoe eerder je dit oplost, des te beter dit voor de ontwikkeling van je kind is. Als TzolKind Coach vertaalt Sandra de boodschap die achter het gedrag van het kind zit en helpt je bepaalde stappen te zetten die je weer in afstemming brengen met de waarden uit je Innerlijk Kompas. Zodat jij vanuit persoonlijk leiderschap weer je eigen ruimte binnen jullie gezin inneemt.
Het doel van TzolKind coaching is jou vanuit maatwerk zo snel mogelijk weer in balans te brengen zodat je zelfbewust kunt bijdragen aan gezinsgeluk.

Waar?

Sandra werkt op locatie, via Skype en in haar praktijk in Nijverdal (Twente). Neem contact op via info@tzolkind of 06-42639632 en vraag naar de mogelijkheden.