Over Sandra

Sandra heeft een passie voor kinderen en alles wat bijdraagt aan groei in bewustzijn, vrijheid en gezondheid. Vanuit haar werk als leerkracht in het Speciaal Onderwijs én haar ervaring als moeder van inmiddels puberzonen, ontdekte ze de puurheid en wijsheid van kinderen.

Als therapeut en coach startte ze in 2013 haar praktijk Puur Therapie en Coaching. Samen met haar man begeleidt ze nu kinderen en volwassenen bij het opheffen van blokkades en het puur worden wie je bent. Ze is hiervoor bij meer dan 20 gemeenten aangesloten en wordt vergoed vanuit de Jeugdwet.

Dit kreeg in 2017 een vervolg met Tzolkind. Vanuit haar enthousiasme voor de Maya-Tzolkinkalender heeft ze het IK-KOMPAS voor kinderen, prenten-leerboek, Innerlijk Kompas, krachtkaarten en Innerlijk TzolKind Spel ontwikkeld. Vanuit deze producten helpt Sandra je het waarom van de gebeurtenissen in je leven te begrijpen. Ze ondersteunt in het worden zoals je bedoeld bent.

‘Kinderen hebben open en bewuste volwassenen nodig die op een nieuwe en kritische manier kijken naar zichzelf en het leven. Vanuit de Mayafilosofie traint en begeleidt ze volwassenen in hun ontwikkeling naar groei en moeiteloosheid. Hierbij zijn hoofd, hart, lichaam én ziel verbonden met elkaar. Door het transformeren van de schaduwdelen en onverwerkte emoties in jezelf word je een positief rolmodel voor je kind. Door jezelf te helen en zin aan je leven te geven, bied je hem een stabiele en vruchtbare bodem waarop hij kan opgroeien tot zichzelf.’

Vanuit het moederbedrijf PUUR biedt ze één op één begeleiding aan kinderen en volwassenen. Ze is SKJ geregistreerd wat betekent dat ze voor kinderen en jongeren tot 18 jaar geïndiceerd vanuit de Samen14 en Ijsselland gemeentes werkt.  http://www.puurtherapie.nl/ Coaching is ook mogelijk via Zoom.

In 2007 heeft ze het diploma Basisvorming Opleiding Psychotherapie ECP en Medische Basiskennis gehaald.

In 2010 heeft ze bij BGL de 3-jarige Post-HBO opleiding Kinder-en Jeugdtherapie afgerond.

In 2018 is ze gecertificeerd in Servant Leadership.

Daarnaast heeft ze certificaten voor Rots en Water en EMDR gehaald.

‘Ook jouw gezin biedt je een spiegel van wat zich onbewust binnen in jou afspeelt. Onderzoek en herontdek jezelf. Bij de bewustwording hiervan ondersteun ik je graag tijdelijk zodat ook jij de weg gaat naar Hartgedragen Ouderschap’

In Lak’ech,

Sandra (Geel Zaad toon 9)