Diensten

De diensten op het gebied van ouderschap zijn een waardevolle investering voor jou én je gezin. Vanuit verbinding met je authentieke kern en waarden ontdek je hoe jij harmonieus en ontspannen vorm aan je gezin geeft. Door trouw te worden aan jezelf, help je óók je partner en kinderen optimaal in hun groei en ontwikkeling. Deze aanpak vormt een stevige basis voor kinderen om vrij en speels op te groeien.

Lezingen en workshops

De lezingen en workshops inspireren en zetten aan tot een nieuwe manier van denken over je rol als vader of moeder. Ze zijn gerelateerd aan opvoedingsthema’s en dragen elk op hun eigen manier bij aan persoonlijke ontwikkeling. Deze dagdelen zijn laagdrempelig, verhelderend en verdiepend. De lezingen vinden 3x per jaar in Nijverdal op zaterdagmiddag plaats. De kosten hiervan zijn 20 euro per persoon. 

Trainingen

In de trainingen helpen we je om werkelijk gezinsgeluk te creëren. Je leert hoe jij bedoeld bent om te leven. Vanuit een nieuw bewustzijn word je een positief rolmodel voor je kinderen. Je stapt in het proces ‘van doen naar zijn’ en neemt je eigen plek in.