Diensten

De diensten vanuit Tzolkind richten zich op het bijdragen aan gezinsgeluk vanuit een brede en pure pedagogische kijk. Vanuit verbinding met je authentieke kern en waarden ontdek je hoe jij het beste bij andere gezinnen naar boven haalt. Op een manier die bij jou past. Door er ontspannen en vol liefdevolle aandacht te zijn. Door trouw te worden aan jezelf, gaat je praktijk bloeien en help je óók je cliënten optimaal in hun groei en ontwikkeling. Deze aanpak vormt een stevige basis voor kinderen om vrij en speels op te groeien.

Lezingen en workshops

De lezingen en workshops inspireren en zetten aan tot een nieuwe manier van denken over je rol als hulpverlener. Ze zijn gerelateerd aan opvoedingsthema’s en dragen elk op hun eigen manier bij aan persoonlijke ontwikkeling. Deze dagdelen zijn laagdrempelig, verhelderend en verdiepend. De lezingen/workshops vinden 4x per jaar in Nijverdal op zaterdagmiddag plaats. De kosten hiervan zijn 25 euro per persoon.

Trainingen

In de trainingen leer je hoe je ouders bekrachtigd in de opvoeding van hun kinderen. Daar is geen vaste manier of oplossing voor. Elk kind en elke ouder hebben hun eigen lessen te leren. Welke? Daarin geven de kompassen inzicht. Ouders zijn de sleutel naar gezinsgeluk en hebben jou als inspirator nodig. Doordat jij leeft zoals je bedoeld bent, leer je hen ook het geluk uit henzelf te halen. Vanuit een nieuw perspectief worden ouders positieve rolmodellen voor onze kinderen. Onvoorwaardelijke liefde, begrip en het vertrouwen dat alles mogelijk is, is wat wordt uitgestraald.