Ouders

Wil jij jezelf, partner èn kinderen beter leren kennen? Wil je meer gezinsgeluk?

Dan zijn de lezingen, workshops, trainingen, producten of persoonlijke coaching die Tzolkind aanbiedt echt iets voor jou!


Je hebt een vol hoofd en piekert veel. Je bent met je aandacht veel in het verleden of in de toekomst.

→ Je doet wat verwacht van je wordt en bent er voor de anderen. Je moet veel van jezelf.

 Je bent snel moe en leeft van weekend naar weekend.

Je leest veel zelfhulpboeken maar het lukt je niet om de innerlijke rust en balans te vinden waar je zo naar verlangt.


Gooi het roer om

Ieder mens komt vroeg of laat wel een keer op een keerpunt in zijn leven. Soms dwingt een ingrijpende gebeurtenis binnen je gezin tot het opmaken van de balans of het maken van nieuwe keuzes. Je hoeft het echter niet zover te laten komen. Het leven geeft je al tijdig signaaltjes.

Leven vanuit verbinding met je unieke waarden maakt dat je zelf stuurman over je leven wordt. Je ontdekt waar je de richting wat bij mag stellen. Je leeft meer in het nu en ontdekt dat toeval niet bestaat.

Wanneer jij de regie over je leven neemt en nieuwe keuzes durft te maken, raken jouw hoofd en hart beter afgestemd op elkaar. De oude, wijze Mayafilosofie helpt je hierbij. Jij bent de creator van je je eigen leven. Jouw buitenwereld is een reflectie van je binnenwereld.


Vertrouw op jezelf, je bent goed zoals je bent.


Voor wie?

De lezingen, workshops, trainingen, coaching en producten van Tzolkind zijn er voor aanstaande ouders, ouders van thuiswonende kinderen, eenoudergezinnen, ouders van samengestelde gezinnen en ouders van uithuisgaande kinderen.

De mogelijkheden

De producten van Tzolkind zijn door Sandra vanuit het Maya gedachtegoed ontwikkeld voor ouders en kinderen. Ze brengen je, ieder op zijn eigen manier, in verbinding met je kern. Het Prenten-leerboek helpt je kind op een speelse manier in verbinding met het grote geheel op te groeien. De kompassen geven inzicht in het potentieel van jezelf of je kind. Ontdek vanuit welke waarden jij de stuurman van je eigen leven wordt.

Onze lezingen en workshops inspireren en zetten aan tot een nieuwe manier van denken over je rol als vader of moeder. Ze zijn gerelateerd aan wie je bent in combinatie met opvoedingsthema’s. Elk draagt op zijn eigen manier bij aan persoonlijke ontwikkeling doordat je vanuit een breder perspectief naar jezelf en je gezinsleden gaat kijken. Deze dagdelen zijn laagdrempelig, verhelderend en vergroten het begrip naar elkaar.

In onze trainingen leren we je wat de kinderen van deze tijd nodig hebben en hoe jij daar leiding aan geeft. Je ontdekt wie je werkelijk bent en hoe je vanuit verbinding met je innerlijk kompas omgaat met de uitdagingen die je tegenkomt. Je leert hoe je kind een reflectie is van jezelf en hoe je een positief rolmodel wordt. De trainingen leiden (vanuit jezelf) tot veranderingsprocessen waardoor gezinsgeluk ontstaat.

Sandra biedt persoonlijke begeleiding bij lastige opvoedvraagstukken. Ze helpt je graag door moeilijke gezinsfases heen. Je ontvangt praktische handvatten vanuit een nieuwe en effectieve hulpverleningsvorm. Ze gaat ervoor dat jij zo snel mogelijk weer de sleutel naar geluk in je eigen zak terugvindt en deze leert inzetten. De positieve veranderingen bij het kind komen met name voort uit de groeistappen bij de ouders. Elk traject is maatwerk en kan plaatsvinden in de praktijk in Nijverdal, via Skype of in je eigen huis.

Mail naar info@tzolkind.nl of bel 06-42639632 en vraag naar de mogelijkheden.

Klik hier voor de agenda.