Webinar Gezinsgeluk next level

‘A father said to his son: ‘Be careful where you walk.’ The son responded: ‘You be careful, I walk in your footsteps’.

In dit webinar neem ik jullie mee naar de wereld van je kind. Het onderwerp waar ik niet over uitgesproken raak, is de belevingswereld van kinderen. Zij leven vanuit het eenheidsbewustzijn en kennen in hun eerste levensjaren nog geen dualiteit. Hierdoor denken ze niet in goed of fout, mooi of lelijk, dik of dun. Kinderen leven in het nu en accepteren wat er is. Ze volgen hun verlangen en zijn in verbinding met hun omgeving. Ik vraag me hardop af: In hoeverre accepteren wij wat er is, zijn we een positief rolmodel voor onze kinderen en durven we van hun wijsheid leren?

In dit webinar staat de oude spirituele zienswijze van de Maya’s centraal. Vanuit hun filosofie ontstaat een nieuwe kijk op jezelf en het leven. Deze filosofie wordt gecombineerd met de eigentijdse principes van Servant Leadership. Deze vorm van ‘dienend leiderschap’ heeft zijn weg binnen het bedrijfsleven gevonden. Ik geloof dat het tijd is om dit ook binnen het gezinsleven vorm te geven. Door op een andere manier naar je kinderen te kijken ga je de weg van minder doen naar meer zijn. Na deze lezing is ‘je visie op jezelf èn je kind voorgoed verandert en je zult geen enkel excuus meer hebben om niet het beste in jezelf of je gezin naar boven te willen halen.’

Zo wordt leven vanuit verbinding met jouw pure kern een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Van daaruit ontvang je precies wat je nodig hebt. Dit brengt gezinsgeluk.

Wanneer

Iedere eerste maandagavond van de maand om 19.30 uur.

Waar

Online, thuis vanuit je eigen luie stoel

Aanmelden

info@tzolkind.nl