Workshop Puur Ouderschap

‘Kinderen vragen niet om meningen, maar om voorbeelden.’

Je wilt met meer bewustzijn en energie makkelijker met kinderen en ouders werken. Je wilt op een pure manier met pedagogiek omgaan. Je wilt met meer begrip voor de emoties ouders een ‘vader- of moedermens’ voor hun kind helpen worden. Op een manier die niet op de rol van vader of moeder zijn lijkt. Een manier die echt en puur is. Je krijgt er positieve communicatie en energie van. Je kunt makkelijker omgaan met weerstanden. Ook jij kunt die krachtige, authentieke jeugdprofessional zijn die zin geeft aan zijn leven en die van de kinderen waarmee hij werkt. Dit begint bij jezelf en hoe jij in verbinding met jouw puurheid staat.

In deze workshop staat de Emotionele Intelligentie (EQ) centraal. Deze is zowel terug te vinden als bij de oude spirituele zienswijze van de Maya’s als bij de eigentijdse principes van Servant Leadership. Sandra gelooft dat het de hoogste tijd is dat deze manier van kijken en doen zijn weg binnen de jeugdhulpverlening vindt. Door vanuit een breder perspectief met met de vader- of moederrol om te gaan, help je ouders een positief rolmodel voor hun kind te worden. Hierbij is elk individu PUUR zichzelf.

Je leert hoe je uit de valkuil stapt van tè meevoelend zijn en ontdekt hoe dit in verband staat met je energielevel. Je leert het belang van eerlijke aanwezigheid en geweldloze communicatie. Je ontdekt hoe je vanuit jezelf en manier van spreken impact op de ander hebt. Hoe vervul jij je rol? Hoe puur communiceer jij? Hoe stem je af op de ontwikkelingsfase van je kind.Ik-boodschappen, verbinding met je hoofd en hart en integriteit staan in deze workshop centraal.

Na deze workshop is je drang om tè oplossingsgericht te werken of je anders voor te doen dan je je voelt voorgoed verandert. Je zult meer moeiteloos en puur werken waardoor je niet alleen jezelf, maar ook je cliënten bekrachtigd.

Zo wordt leven vanuit verbinding met jouw pure zijn een motor in je leven, waarbij je zowel je zonne- als schaduwkanten accepteert en omarmt. Door de weg van puurheid in jezelf aan te gaan, bied je vanuit een nieuwe invalshoek hulp aan gezinnen. Dit leidt tot gezinsgeluk.

Wanneer

Zaterdag 25 mei 2019 van 15.00 tot 17.00 uur. De inloop is vanaf 14.45 uur, de koffie staat dan klaar.

Waar

Tzolkind, Beethovenlaan 226 in Nijverdal.
Ik kom ook graag naar je locatie toe! Informeer naar de mogelijkheden.

Entree

25 euro

Aanmelden of informatie

info@tzolkind.nl of bel: 06-42639632