Workshop Puur Ouderschap

‘Kinderen vragen niet om meningen, maar om voorbeelden.’

Je wilt met meer bewustzijn en energie makkelijker uitstralen naar je kinderen en gezin. Je wilt meer balans in jezelf vinden. Je wilt meer begrip voor je emoties een ‘moedermens’ voor je kind wordt. Op een manier die niet op de rol van moeder zijn lijkt. Een manier die echt en puur is. Je krijgt er positieve communicatie en energie van. Je kunt makkelijker omgaan met weerstanden. Ook jij kunt die krachtige, authentieke opvoeder zijn die zin geeft aan zijn leven en die van zijn kinderen.

In deze workshop staat de Emotionele Intelligentie (EQ) centraal. Deze is zowel terug te vinden als bij de oude spirituele zienswijze van de Maya’s als bij de eigentijdse principes van Servant Leadership. Sandra gelooft dat het de hoogste tijd is dat deze manier van kijken en doen zijn weg binnen het gezinsleven vindt. Door op een andere manier met je vader- of moederrol om te gaan, word je een positief rolmodel voor je kind. Je mag PUUR jezelf zijn.

Je leert hoe je uit de valkuil stapt van tè meevoelend zijn en ontdekt hoe dit in verband staat met je energielevel. Je leert het belang van eerlijke aanwezigheid en geweldloze communicatie. Je ontdekt hoe je vanuit jezelf en manier van spreken impact op de ander hebt. Hoe vervul jij je rol? Hoe puur communiceer jij? Hoe stem je af op de ontwikkelingsfase van je kind. Ik-boodschappen, verbinding en integriteit staan in deze workshop centraal.

Na deze workshop is ‘je drang om je anders voor te doen dan je je voelt voorgoed verandert en je zult geen enkel excuus meer hebben om niet het beste uit jezelf of je gezin naar boven te willen halen.’

Zo wordt leven vanuit verbinding met jouw pure zijn een motor in je leven, waarbij je zowel je zonne- als schaduwkanten accepteert en omarmt. Van daaruit kan je kind de kunst van je afkijken. Dit brengt gezinsgeluk.

Wanneer

Zaterdag 25 mei 2019 van 15.00 tot 17.00 uur. De inloop is vanaf 14.45 uur, de koffie staat dan klaar.

Waar

Tzolkind, Beethovenlaan 226 in Nijverdal.
Ik kom ook graag naar je locatie toe! Informeer naar de mogelijkheden.

Entree

20 euro

Aanmelden of informatie

info@tzolkind.nl of bel: 06-42639632