Tzolkin en je Maya-zonnezegel

Herinner je jouw essentie, omarm wie je werkelijk bent.

Je mag er zijn!

Deze tijd vraagt van ieder van ons om steeds meer te zijn zoals we bedoeld zijn. Om voluit te leven, vanuit ons ware zelf. Het idee dat je niet goed genoeg bent of dat je er niet mag zijn, hebben we al lang genoeg met ons meegedragen. Het verlangen naar erkenning en het gevoel er echt te mogen zijn, wordt steeds groter. De Tzolkin met de Maya-zonnezegels en tonen kan hierin een sleutel zijn.  De Maya-zonnezegels en tonen geven ons meer zicht op onze eigen grotere werkelijkheid, en laten zien hoe we verbonden zijn met anderen en de natuur.

In deze eerste workshop leer je afstemmen op de 13 Manen-kalender van de Natuurlijke Tijd en de Tzolkin, één van de vele Maya-kalenders. Aan de hand van je geboortedatum kijken we ook naar jouw Maya-zonnezegel en toon, je eigen galactische signatuur, en welke informatie daarin voor jou aanwezig is. Hierdoor leer je jezelf op een dieper niveau kennen.

Hierna volgen nog drie maandelijkse workshops, waarin we jouw eigenheid via andere facetten van de Tzolkin gaan belichten.  Alle workshops zijn los te volgen, op zaterdag 20 februari, 20 maart en 17 april. Mocht het zo zijn dat we 6 februari nog in Lockdown zitten, dan wordt deze middag doorgeschoven naar 20 februari.

De workshop(s) worden gegeven door Lisette Siemerink en Sandra Bolte. Beide hebben veel ervaring met de Tzolkin en het proces van ‘er mogen zijn’. Ieder op hun eigen manier zullen ze je meenemen in de ontdekkingsreis om steeds meer te worden zoals je bedoeld bent.

Praktisch

Datum

6 februari , 20 februari, 20 maart en 17 april

Tijd

van 13.00 uur tot 16 uur

Prijs per workshop

€ 20 inclusief een kalenderboekje

Locatie

Yogacentrum De Bron, De Klomp 120-101, 7511 DJ Enschede (op loopafstand  van NS-station)

Voor meer informatie en aanmelding neem je contact op met:

Sandra: tel. 06-42639632 website Sandra

Lisette: tel. 06-44928016  website Lisette