Workshop Birthkeepers

Ben jij stuurman van je eigen leven? Hoe denk je over jezelf? Ben je trouw aan jouw kern en waarden? Hoe bewust leef je? Ben jij zichtbaar? Neem jij je eigen plek in? Allemaal vragen die een rol spelen bij het zingeven van je leven. In deze workshop leer je hoe jij geboorte geeft aan een nieuw leven. Een leven waarbij jij aan het roer staat vanuit zorg voor jezelf én de ander!

Als ouder speel je een essentiële rol in het leven van je kind. De manier waarop jij zelf in het leven staat, wordt weerspiegelt door zijn doen en laten wanneer hij opgroeit.

Deze workshop staat in het teken van je persoonlijkheid en ongekende mogelijkheden. Je leven wordt gevormd door je nature, nurture èn ziel. Een kind wordt open en vol licht geboren. Vanaf de geboorte heeft hij zijn eigen karakter (nature). Zo is het ene kind meer beschouwend en een ander kind meer ontdekkend van aard.
De ervaringen die hij in zijn jonge levensjaren opdoet, zorgen voor helpende en belemmerende gedachten/overtuigingen in zijn persoonlijkheid (nurture). Wanneer na een aantal jaar de mind zich sluit, is dit de ervaringswereld van waaruit hij gaat handelen. Onderzoek heeft aangetoond dat maar liefst 90% van je handelen bepaald wordt door je onderbewuste. Dit is gekoppeld aan zijn schaduwkant.
Jouw ziel vraagt je jezelf te heronderzoeken en herontdekken. Hij weet dat je bedoeld bent om licht, liefdevol en vrij te leven. Hij weet dat toeval niet bestaat en dat jij vanuit jouw unieke persoonlijkheid een bijdrage kunt leveren aan een wereld die wèl werkt. Hiervoor is het nodig dat je de licht- en schaduwkant in jezelf erkent en omarmt.

In deze workshop ontdek je jouw kern en waarden vanuit de Maya-Tzolkinkalender. Ook ontdek je hoe dit in verhouding staat met de ervaringen die je in je leven meemaakt. Je krijgt inzicht in jouw licht- en schaduwkanten en leert hoe je jouw belemmerende overtuigingen transformeert. Hierbij gebruik je een 7-stappenplan dat niet alleen invloed heeft of jezelf, maar ook op je (nog ongeboren) kind. Ontdek hoe jij in 9 maanden (= 260 dagen) geboorte geeft aan een nieuwe leven voor jezelf en vanuit het NU een positieve toekomst aantrekt!

Wanneer: zaterdag 3 november bij de Ouders Natuurlijk Beurs in Arnhem.
Tijd: 10.30-11.30 uur

Klik hier voor meer informatie over deze beurs.