Workshop MAYA-Tzolkinkalender

Je wilt meer weten over de boeiende materie van de Maya-kalender. Je wilt jezelf èn de ander beter leren kennen waardoor je met meer zelfbewustzijn en respect in het leven komt te staan.

Neem de Tzolkin (Maya-kalender) als ingang voor persoonlijke groei en het verruimen van je bewustzijn. Ontdek het waarom van de gebeurtenissen in je leven. Creëer van daaruit het leven dat bij jou past. Zonder wrikken of duwen, zonder controle of willen. Maar op een zachte manier, vanuit het hart, waardoor synchroniciteit en moeiteloosheid deel gaan uitmaken van je gezinsleven.

Jezelf zijn

In deze workshop leer je vanuit het gedachtegoed en de wijsheid van de Maya’s wie je bent en wat jouw bedoeling hier op aarde is. Je ontdekt:
* de 20 oer-eigenschappen waaruit je bestaat met hun licht -en schaduwkanten.
* jouw kernkwaliteit.
* de 13 scheppingsenergieën (tonen) van waaruit jij in je leven creëert (vanuit de kracht of zwakte).
* je levensthema en bedoeling hier op aarde.
* jouw hulpbronnen die je, ieder op zijn eigen manier, helpen om het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt je valkuil, oplossing, gids en blinde vlek.
* jouw persoonlijke Blauwdruk. Dit staat beschreven in je Innerlijk Kompas: een kleurrijk, gedrukt boekje met daarin het plan van je ziel vanuit de Maya-astrologie. Deze kun je als extra optie na afloop mee krijgen naar huis. Op verschillende momenten in je leven pak je het er weer bij voor nieuwe inzichten en inspiratie.
* de energiegolven waar je vanuit het NU mee in verbinding staat en jou ‘aansturen’.
* de structuur en cyclische tijd van de Tzolkin-kalender zodat je hem kunt lezen en toepassen op jezelf, partner en kinderen.

Worden zoals je bedoeld bent

De kracht van de Maya kalender ervaar je in je dagelijks leven. Door je geboorte-imprint (‘bouwplan’) uit je Innerlijk Kompas te verbinden met de dagelijkse energie en gebeurtenissen waarmee je te maken hebt, ontdek je het waarom van deze gebeurtenissen. Jij bent de creator van je leven. Jouw binnenwereld vertaalt zich in jouw buitenwereld. Alles begint met bewustzijn en een juiste intentie voor je eigen koers.

Overgangstijd

De Mayafilosofie is een middel waarmee je in de huidige overgangstijd *gratis* de stap maakt van leven uit het hoofd (mind) naar het hart (intuïtie). Je leven verandert van een leven van:
* hard werken
* handelen vanuit wilskracht
* vanuit onmacht reageren
naar een leven vanuit:
* moeiteloosheid
* overgave
* verbinding

Het gedachtegoed van de Maya’s verbindt je met het groter geheel. Je ontdekt dat je het niet alleen hoeft te doen en dat er veel meer mogelijk is dan je durft te dromen.

Wat levert het op?

Je gaat vanuit dit gedachtegoed met veel nieuwe inzichten naar huis. Bijvoorbeeld:
* Waarom ben ik hier?
* Wie ben ik echt? Hoe word ik wie ik werkelijk ben?
* Hoe kan ik mijn oude patronen doorbreken?
* Hoe kan ik de touwtjes van mijn leven in eigen hand nemen?
* Welke blinde vlek heb ik?
* Wat hebben mijn kinderen van me nodig en waarin verschillen ze?

Wie

Deze workshop is geschikt voor (aanstaande) ouders die zichzelf en hun kinderen beter willen leren kennen.

Data

Maandag 25 maart 2019: 13.30-16.00 uur. Vanaf 13 uur ben je van harte welkom in Nijverdal!

Investering

50 euro (incl. BTW). OF
90 euro (incl. BTW/incl. Innerlijk Kompas)

Waar

Trainingsruimte PUUR Therapie en Coaching, Beethovenlaan 226, 7442 HH in Nijverdal

Lees de Algemene voorwaarden trainingen die van toepassing op deze workshop zijn.

Opgeven

Geef je op door een mail te sturen naar info@tzolkind.nl en vermeld hierbij je geboortedatum en volledige voor-en achternaam wanneer je ervoor kiest je persoonlijk Innerlijk Kompas erbij te bestellen.

Ik verheug me er op om je te ont-moeten!

Hartelijke groet,
Sandra