Workshop MAYA-Tzolkinkalender

Weet jij welke unieke talenten en mogelijkheden bij jou horen? Heb jij zicht op wie je bent? Wil je jezelf beter leren kennen? Of ben je op zoek naar meer balans in jezelf en je omgeving? Neem de Tzolkin (Maya-kalender) als ingang voor persoonlijke groei en het verruimen van je bewustzijn. Ontdek het waarom van de gebeurtenissen in je leven. Creëer van daaruit het leven dat bij jou past. Èchte vreugde, harmonie en innerlijke rust wordt gevonden wanneer je vanuit verbinding met je eigen, pure kern leeft.

Jezelf zijn

In deze workshop leer je vanuit het gedachtegoed en de wijsheid van de Maya’s wie je bent en wat jouw bedoeling hier op aarde is. Je ontdekt:
* de 20 oer-eigenschappen waaruit je bestaat met hun kracht en zwakte.
* jouw kernkwaliteit.
* de 13 scheppingsenergieën (tonen) van waaruit jij in je leven creëert (vanuit de kracht of zwakte).
* je levensthema en bedoeling hier op aarde.
* jouw hulpbronnen die je, ieder op zijn eigen manier, helpen om het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt je valkuil, oplossing, gids en blinde vlek.
* jouw persoonlijke Blauwdruk. Dit staat beschreven in je Innerlijk Kompas: een kleurrijk, gedrukt boekje met daarin het plan van je ziel vanuit de Maya-astrologie. Deze krijg je na afloop mee naar huis. Op verschillende momenten in je leven kun je het er weer bij pakken voor nieuwe inzichten en inspiratie.
* de energiegolven waar je vanuit het NU mee in verbinding staat en jou ‘aansturen’.
* de structuur en cyclische tijd van de Tzolkin-kalender zodat je hem kunt lezen en toepassen op jezelf en anderen.

Leven vanuit kracht

De kracht van de Maya kalender ervaar je in je dagelijks leven. Door je geboorte-imprint (‘bouwplan’) uit je Innerlijk Kompas te verbinden met de dagelijkse energie en gebeurtenissen waarmee je te maken hebt, ontdek je het waarom van deze gebeurtenissen. Jij bent de creator van je leven. Jouw binnenwereld vertaalt zich in jouw buitenwereld. Alles begint met bewustzijn en een juiste intentie voor je eigen koers.

Overgangstijd

De Mayafilosofie is een middel waarmee je in de huidige overgangstijd *gratis* de stap maakt van leven uit het hoofd (mind) naar het hart (intuïtie). Je leven verandert van een leven van:
* hard werken
* handelen vanuit wilskracht
* vanuit onmacht reageren
naar een leven vanuit:
* moeiteloosheid
* overgave
* verbinding

Het gedachtegoed van de Maya’s verbindt je met het groter geheel. Je ontdekt dat je het niet alleen hoeft te doen en dat er veel meer mogelijk is dan je durft te dromen.

Wat levert het op?

Je gaat vanuit dit gedachtegoed met veel nieuwe inzichten naar huis. Bijvoorbeeld:
* Waarom ben ik hier?
* Wie ben ik echt? Hoe word ik wie ik werkelijk ben?
* Hoe kan ik mijn oude patronen doorbreken?
* Hoe kan ik de touwtjes van mijn leven in eigen hand nemen?
* Welke blinde vlek heb ik?
* Wie is mijn kind (collega, broer) vanuit zijn kern?

Wie

Deze workshop is geschikt voor iedereen die zichzelf wil leren kennen en vanuit verbinding met zijn pure kern, zin aan zijn leven wil geven.

Data

Maandag 25 maart 2019: 13.30-16.30 uur. Vanaf 13 uur ben je van harte welkom in Doesburg!

Investering

111 euro (incl. BTW en Innerlijk Kompas t.w.v. 39,00 euro).

Waar

Trainingsruimte Groot Nijhof, Eekstraat 12a, 6984 AG, Doesburg

Lees de Algemene voorwaarden trainingen die van toepassing op deze workshop zijn.

Opgeven

Geef je op door een mail te sturen naar info@tzolkind.nl en vermeld hierbij je geboortedatum en volledige voor-en achternaam.

Let op! Bij opgave van minimaal 1 week van tevoren ontvang je jouw persoonlijke profiel Innerlijk Kompas tijdens de workshop.

Ik verheug me er op om je te ontmoeten!
Hartelijke groet,
Sandra