Diensten

Je afstemmen op de stroom van het leven. Meer moeiteloosheid. Het ‘waarom’ begrijpen van de gebeurtenissen in je leven. Vanuit de keuzevrijheid van de Gele Mens een nieuwe toekomst aantrekken. Puur mens ZIJN.

De diensten van Tzolkind gaan over het-kind-in-jezelf, onbevangen leven, vertrouwen, loslaten, geduld en liefde. De weg gaan van minder doen, naar meer zijn. Vanuit overgave leven. In het NU. Accepteren wat je ervaart en daarmee ‘zijn’. Met de mooie èn de minder mooie gevoelens.

De Maya-kalender is ook verweven in het moederbedrijf van Tzokind: Puur Therapie en Coaching waarin ik samen met mijn man, Hans Bolte, deze zielslaag heb geintegreerd in de therapie en coaching die ik vanuit de Jeugdwet van de Gemeente mag geven aan kinderen en jongeren (en hun ouders) tot 18 jaar.

Missie

ZIJN vanuit puurheid
Je ego is niet goed of fout. Het wil er zijn en geeft je levenservaring. Tzolkind brengt een frisse wind m.b.t. de manier waarop je met je ervaringen en gedachten omgaat. Het denken krijgt een minder prominente plek en je leert hoe je als mens je eigen plek inneemt, trouw wordt aan je hart (zelfliefde) en zo onbevangen leeft in deze wereld van tegenstellingen.

ZIJN vanuit je hart
Wanneer je hoofd en hart verbonden zijn met elkaar, ontstaat balans. Je leeft vanuit acceptatie en aanvaardt 100% wat er is. Wat je een ander geeft, is in evenwicht met wat je ontvangt. Je hebt je grenzen helder en leeft vanuit een JA-gevoel. Integer neem je je eigen plek in. Je leeft vanuit verbinding met je innerlijk kompas.

ZIJN vanuit moeiteloosheid
Elk mens heeft het nodig te kunnen ontspannen en genieten. Doordat je leeft vanuit de vraag wat het leven van jou wil, ben je niet langer druk met de werkelijkheid naar je hand te zetten. Je zet duidelijke intenties en vertrouwt vervolgens op de natuurlijke verloop van het leven. Vanuit geduld, levensplezier en bewust-zijn trek je de juiste mensen en signalen aan aan die jou verder helpen in het worden van je pure zelf.

Visie

Steeds meer mensen lopen vast door de hoge druk en verwachtingen van henzelf en de maatschappij. Ze voelen druk om altijd wat te moeten doen, leggen de lat hoog en zijn vervreemd geraakt van wie ze werkelijk zijn. De Maya-kalender herinnert je aan je essentie, je pure kern, van waaruit al het leven ontstaat. Het leert je op tijd een adempauze in te lassen en de antwoorden in jezelf te vinden.

Bij problemen wijs je niet langer naar de ander. Je zoekt de erkenning niet langer buiten jezelf. Ook doe je je niet mooier voor dan je bent. Het gaat over imperfect en eerlijk durven zijn. Mens zijn met alles erop en eraan. Je angsten en negatieve emoties in de ogen kijken en accepteren. Je leeft meer PUUR zoals je je voelt en durft kwetsbaar te zijn. Het zijn de niet-helpende overtuigingen en rolpatronen in jezelf die je belemmeren in je groei.

De Maya-kalender komt met verrassende inzichten en dit ‘systeem’ leidt stap voor stap, per levensjaar, per 13-daagse groeigolf, tot groei en houvast bij lastige vraagstukken die in je dagelijks leven spelen. Het herinnert je aan je verlangens en dat je deze centraal mag stellen. Door goed voor jezelf te zorgen èn de eenheid met de ander te zien, ontstaat ruimte voor vrijheid, liefde en geluk.

Voor wie?

Tzolkind is er voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Wij bieden gastlessen, lezingen, workshops en (intercollegiale) hulp rondom ‘ puur zijn’.

Zijnskunde richt zich ook op organisaties. Een organisatie is, net als binnen een gezin dit de ouders zijn, een weerspiegeling van de directie. Alles wat onder ‘de bovenlaag’ zit, is een reflectie van jezelf. Wij zien het belang van inzicht in de totale mens waarbinnen hoofd, hart, lichaam en ziel samen gaan. Daarom bieden we intern op maat gemaakte programma’s aan om de onbewuste overtuigingen die ons drijven inzichtelijk te maken. Hierdoor gaan organisaties beter werken en investeren we in de toekomst.

Contact

Heb je vragen of interesse? Neem contact met ons op via info@tzolkind.nl of bel 06-42639632 (Sandra) en vraag naar de mogelijkheden.