Mayakalender & je innerlijk kompas

Je wilt meer weten over de boeiende materie van de Maya-kalender. Je wilt jezelf èn je kind beter leren kennen waardoor je met meer zelfbewustzijn en respect in het leven komt te staan.

Neem de Tzolkin (Maya-kalender) als ingang voor persoonlijke groei en het verruimen van je bewustzijn. Ontdek het waarom van de gebeurtenissen in je leven. Jij en je kind zijn niet voor niets bij elkaar. Creëer van daaruit het leven dat bij jou past. Zonder wrikken of duwen, zonder controle of willen. Maar op een zachte manier, vanuit het hart, waardoor synchroniciteit en moeiteloosheid deel gaan uitmaken van je gezin en leven.

Jezelf zijn

In deze 2 webinars leer je vanuit het gedachtegoed en de wijsheid van de Maya’s wie je bent en wat jouw bedoeling hier op aarde is. Je ontdekt:
* de 20 oer-eigenschappen waaruit je bestaat met hun licht- en schaduwkant.
* jouw kernkwaliteit.
* de 13 scheppingsenergieën (tonen) van waaruit jij in je leven creëert (vanuit de kracht of zwakte).
* je levensthema en bedoeling hier op aarde.
* jouw hulpbronnen die je, ieder op zijn eigen manier, helpen om het beste uit jezelf te halen. Je ontdekt je valkuil, oplossing, gids en blinde vlek.
* jouw persoonlijke Blauwdruk. Dit staat beschreven in je Innerlijk Kompas: een kleurrijk, gedrukt boekje met daarin het plan van je ziel vanuit de Maya-astrologie. Deze ontvang je van tevoren bij je op de deurmat per post. Op verschillende momenten in je leven pak je het er weer bij voor nieuwe inzichten en inspiratie.
* de energiegolven waar je vanuit het NU mee in verbinding staat en jou ‘aansturen’.
* de structuur en cyclische tijd van de Tzolkin-kalender zodat je hem kunt lezen en toepassen op jezelf, partner of anderen.


Worden zoals je bedoeld bent


De kracht van de Maya kalender ervaar je in je dagelijks gezinsleven. Door je geboorte-imprint (‘bouwplan’) uit je Innerlijk Kompas te verbinden met de dagelijkse energie en gebeurtenissen waarmee je te maken hebt, ontdek je het waarom van deze gebeurtenissen. Jij bent de stuurman van je leven. Jouw binnenwereld vertaalt zich in jouw buitenwereld. Alles begint met bewustzijn en een juiste intentie voor het aantrekken van (gezins)geluk.

Overgangstijd

De Mayafilosofie is een middel waarmee je in de huidige overgangstijd *gratis* de stap maakt van leven uit het hoofd (mind) naar het hart (intuïtie). Je leven verandert van een leven van:
* hard werken
* handelen vanuit wilskracht
* vanuit onmacht reageren
naar een leven vanuit:
* moeiteloosheid
* overgave
* verbinding

Het gedachtegoed van de Maya’s verbindt je met het groter geheel. Je ontdekt dat je het niet alleen hoeft te doen en dat er veel meer mogelijk is dan je durft te dromen.

Wat levert het op?

Je gaat vanuit dit gedachtegoed met veel nieuwe inzichten naar huis. Bijvoorbeeld:
* Waarom ben ik hier?
* Wie ben ik echt? Hoe word ik wie ik werkelijk ben?
* Hoe kan ik mijn oude patronen doorbreken?
* Hoe word ik stuurman van mijn leven?
* Welke blinde vlek heb ik?
* Wat maakt dat mijn kind zich op deze manier gedraagt?

Wie

Deze reeks van 2 webinars zijn geschikt voor ouders die zichzelf en hun kind beter willen leren begrijpen. Die vanuit verbinding met hun geboortezegel vrij en puur willen opgroeien.

Data

Woensdag 22 en 29 april 2020: 20.00-21.00 uur.

Investering

40 euro (incl. BTW en het Innerlijk Kompas t.w.v. 40 euro)

Waar

Thuis vanuit je eigen luie stoel of rustige werkplek

Opgeven

Geef je op door een mail te sturen naar info@tzolkind.nl en vermeld hierbij je geboortedatum en volledige voor-en achternaam voor je Innerlijk Kompas. Na opgave ontvang je het inlognummer van dit webinar. Na de start gaat de meeting op slot, dus wees er op tijd bij!

Ik verheug me er op om je te ont-moeten!

In Lak’ech,
Sandra Bolte